IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JEZIVA NESREĆA- SESTRE POGINULE NA POVRATKU SA ROĐENDANA: Stravične slike sudara, automobili smrskani do neprepoznatljivosti… (foto, video)

U sudaru dva putnička automobila, smrtno su stradale dvije sestre starosti 21 i 25 godina, a jedna od njih je upravo proslavila rođendan…

KAŠTAL: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak, 09. VI. 2022… 12 38… JEZIVA NESREĆA-  SESTRE POGINULE NA POVRATKU SA ROĐENDANA: Stravične slike sudara, automobili smrskani do neprepoznatljivosti… (foto, video)

POGINULE DVIJE SESTRE: Jeziva nesreća u Hrvatskoj, djevojke nastradale nakon proslave rođendana…

Nih su dvije bil u “škodi octavia”, a do nesreće je došlo kada su hjtele da se uključe u saobraćaj u smjeru Splita.

Naime, one su bile, kako piše Slobodna Dalmacija, na proslavi rođendana u jednom ugostiteljskom objektu uz put. Kada su namjeravale da se uključe u saobraćaj na njih je naleteo “mercedes” kojim je upravljao 19-vgodišnji mladić.

Udarac je bio toliko silovit da je automobil u kojemu su bile sestre odbačen oko 30 metara, a motoj je tom prilikom od udara ispao iz njihovog automobila.

Čitaj još:   ŽELJKO Vukmirović: Portret naših dana... (foto)

Djevojke su ostale mrtve na licu mjesta, dok je vozač mercedesa zadobio samo lakše povrede. kako je u splitsku bolnicu odvezen u stanju šoka, zadržan je na posmatranju.

Uviđaj je uradio zamjenik opštinskog državnog tužioca uz asistenciju policije, što je potrajalo do 4 sata ujutro.

Tek se treba utvrditi kako je tačno došlo do ove jezive saobraćajne nesreće i da li je uzrok tragičnog ishoda neoprez vozačice ili brzina “mercedesa”.

Bonus video. Prometna nesreća u Dicmu u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila pri čemu su na mjestu događaja smrtno stradale dvije osobe.

Kurir.rs Slobodna Dalmacija

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ISTRAŽIVANJE AGENCIJE za potrebe EU: Ulazak Crne Gore u Evrupsku Uniju podržalo bi više od 83 odsto građana... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more