IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE U SARAJEVU: Brat nasmrt PREKLAO mlađeg brata u porodičnoj kući… (foto)

Smrtno je stradao 24- godišnji K.E…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, subota, 10. VI. 2022… 09 38… DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE U SARAJEVU: Brat nasmrt PREKLAO mlađeg brata u porodičnoj kući… (foto)

22.01.2022., Mostar – Na podrucju naselja Balinovac doslo je do sukoba navijaca u kojima je jedna osoba zadobila ozljede, policijska istraga je u tijeku. Photo: Denis Kapetanovic/PIXSELL

U sarajevskom naselju Buća Potok jučer se desilo ubistvo kada je muškarac inicijala K.S. rođen 1991. godine na smrt izbo nožem svog mlađeg brata inicijala K.E. rođen 1999. godine, saznaje portal “Avaza”.

Jučer, u 12:30 sati policijski službenici PU Novi Grad uhapsili su počinioca ovog krivičnog djela i on se sumnjiči za ubistvo. Nemili događaj se desio u ulici Safeta Isovića, a o ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS.

Smrtno je stradao 24- godišnji K.E., a njega je u porodičnoj kući nožem izbo rođeni 32-godišnji brat K.S.

Čitaj još:   SKANDALOZNI UDŽBENIK ISTORIJE ZA SREDNJOŠKOLCE SRBIJE: Za Bratićku ništa sporno- Što se frči taj lik, šta su slagali? (foto)

Kako je saopćeno iz MUP-a KS, ubistvo se dogodilo u ulici Safeta Isovića, a u 12:30 sati je lišen slobode K.S. (1991.) koji je osumnjičen da je nožem usmrtio K.E. (1999.).

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Kantona Sarajevo koji je rukovodio uviđajem.

K.S. je predat u prostorije za zadržavanje slobode lišenih osoba, saopćili su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

izvor (SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more