IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOPUŠTA KLIJENTIMA DA BUDU NASILNI PREMA NJOJ: Ispovest bivše prostitutke bukvalno LEDI KRV U ŽILAMA… (foto, video)

Sve više je, kaže, mrzela svoj život. Znala je da mora nešto da promeni, dok je još imala snage…

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, subota, 10. VI. 2022… 00 38…DOPUŠTA KLIJENTIMA DA BUDU NASILNI PREMA NJOJ: Ispovest bivše prostitutke bukvalno LEDI KRV U ŽILAMA… (foto, video)

Sve je počelo kada je odlučila da postane ‘Sugar Baby’, odnosno našla je bogatog sponzora da joj pravi društvo. Putovala je u Ameriku sa svojim ‘Sugar Daddy’ i bila mu je stalni pratilac na putovanju dve godine. Tada se odala klasičnoj prostituciji.

– U početku sam naplaćivala 150 funti (oko 20.500 dinara) po satu i sećam se da mi je klijent dao svih 150 funti. Uradili smo to u mojoj studentskoj sobi dok sam držala novac u ruci – rekla je Mejv Mun, bivša prostitutka iz Velike Britanije.

Priznaje kako je postala zavisna od novca

– Tih 150 funti je apsolutno ništa, apsolutno ništa. Ali kada se navikneš da radiš za kikiriki, za tih 150 funti to ti pređe u naviku – rekla je ona i napomenula kako je početno uzbuđenje ubrzo nestalo, a sve veća potražnja u seks industriji sve negativnije uticala na njenu sreću, ali nije htela da odustane.

– Bila sam sve mršavija. Pustila sam da samopoštovanje nastavi da mi opada, puštam ljude da mi rade sve gore i gore – nastavila je ona. Dozvoljavala je klijentima da postanu nasilni prema njoj sa opravdanjem u glavi: ‘To bar neće raditi drugim ženama’. Situacija je bila svakim danom sve gora, a ona kao da je imala blokadu u glavi. Živela je više kao mašina nego kao ljudsko biće.

Čitaj još:   SAOPŠTENJE SZO U VEZI SA KORONOM: Ovo moraju da poštuju SVE DRŽAVE! (foto)

– U toku dana sam primala više klijenata nego što je moje telo moglo da podnese, a onda sam to isto radila šest-sedam dana u nedelji. Sve teže sam se nosila sa tim – prisećala se ona.

Krajem 2019. godine obolela je od karlične inflamatorne bolesti, infekcije gornjeg dela polnog sistema – grlića materice, tela materice, jajovoda i jajnika. Bila je zavisna od marihuane i živela je u stanu u centru Londona koji je morala da plati.

Sve više je, kaže, mrzela svoj život. Znala je da mora nešto da promeni, dok je još imala snage. Prvo je otišla na duhovno povlačenje, a onda je napustila London i zaklela se sebi da više nikada neće prodati svoje telo.

Nakon toga, pokrenula je Instagram stranicu @profit_from_trauma, sopstveni YouTube kanal, TikTok i Spotify. Tamo upozorava mlade žene na opasnost od prostitucije, koja na kraju uništava osobu psihički, fizički i duhovno. Kaže da ne vredi brzog novca.

– Znam da se ova logika može primeniti na mnoge poslove, ali većina njih nije fizički i intimno toliko nametljiva, a dugoročno psihološki i potencijalno fizički štetna kao seksualni rad. Prostitucija je intimna razmena energije koja je obično jednostrana (seksualna radnica – klijent). Verujem da delite dušu sa klijentom kada imate seks. Ti im uzmeš deo duše, a oni deo tvoje – nastavila je ona.

Ona je upozorila da prostitucija kod mladih devojaka može ostaviti teške traume, razviti PTSP i sprečiti ih da u budućnosti imaju normalan odnos sa partnerom sa kojim su u ozbiljnoj vezi.

Čitaj još:   MILE Dodik, arlauče ispod šatora:"OJ SRBIJO, NE TREBA TI VIŠE, POLA BOSNE ĆIRILICOM PIŠE..." (foto i video)

– I sigurno će se vaš odnos sa sopstvenim telom poremetiti čim svoje genitalije i svoje intimne delove pretvorite u robu koja se može kupiti i koristiti – dodala je ona.

– Vaše telo je neprocenjivo i najverniji prijatelj kojeg ćete ikada imati. Razmislite o tome, da li biste prodali svog najboljeg prijatelja prljavom kladioničaru za 10 funti mesečno ili za 150 funti da on radi šta hoće sa njenim telom i seksualno ga eksploatiše sat vremena. Najverovatnije to ne biste uradili, jer novac ne vredi – zaključila je ona, a prenosi Dejli mejl.

(Espreso/24sata.hr)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more