IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U Francuskoj pali LOPOVI iz klana HAMIDOVIĆ iz BiH: Zaradili 1,3 miliona eura… (foto)

Fehim Hamidović, koji se smatra šefom porodične mreže rasformirane 2010. godine, posebno je osuđen u Parizu na 12 godina zatvora.

Jedanaest osoba, osumnjičenih da pripadaju širokoj mreži iz Bosne i Hercegovine koja je primoravala maloljetnike da kradu iz pariskih turističkih lokacija i javnog prevoza, optuženo je u petak, prenio je danas francuski dnevnik ”Figaro”.

Osam osoba je zatvoreno, jedna je stavljena pod sudsku kontrolu, dok su dvoje zatražili odloženo saslušanje pred sudijom za slobode i pritvor i zadržani su u pritvoru do ovog saslušanja.

Oni su osumnjičeni da pripadaju širokoj mreži koja je primoravala maloljetnike da kradu iz pariskih turističkih mesta i javnog prevoza.

Prema proceni istražitelja, pripadnici klana “Hamidović” iz Bosne i Hercegovine, samo u 2009. godini u Francuskoj su na ovaj način pribavili 1,3 miliona evra.

Čitaj još:   NOVI DETALJI: Ko je Goran Vlaović, Crnogorac ubijen pištoljem sa prigušivačem, na Pagu pred srpskom misicom... (foto, video)

Fehim Hamidović, koji se smatra šefom porodične mreže rasformirane 2010. godine, posebno je osuđen u Parizu na 12 godina zatvora.

izvor: Telegraf.rs/Tanjug

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more