IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KAPITEN “Zmajeva” IMA NOVI KLUB: EDIN Džeko postigao dogovor s Fenerbahčeom, uskoro službeno predstavljanje u STAMBOLSKOM GIGANTU… (foto, video)

EDIN Džeko je doputovao u Tursku, a odmor će provesti u Antalyji i Marmarisu sa svojom porodicom, potvrdio je poznati turski novinar Yagiz Sabuncouglu te dodao kako će sada Džeko čekati Fenerbahče da ga pozove na službeni potpis ugovora…

ISTANBUL: Svijet, Sport, vijesti, srijeda, 21. VI. 2022… 18: 38… KAPITEN “Zmajeva” IMA NOVI KLUB: EDIN Džeko postigao dogovor s Fenerbahčeom, uskoro službeno predstavljanje u STAMBOLSKOM GIGANTU… (foto, video)

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko je danas otišao na odmor, baš kako je i najavio prije dva dana na konferenciji za medije uoči utakmice Zmajeva s Luksemburgom (0:2).

Naš napadač je doputovao u Tursku, a odmor će provesti u Antalyji i Marmarisu sa svojom porodicom, potvrdio je poznati turski novinar Yagiz Sabuncouglu te dodao kako će sada Džeko čekati Fenerbahče da ga pozove na službeni potpis ugovora.

Džekin menadžer Allessandro Lucci je još u nedjelju boravio u Istanbulu kako bi razgovarao o detaljima ugovora iskusnog napadača s Fenerbahčeom.

Čitaj još:   NASTAVLJA SE NIZ POBJEDA PLAVIH RUKOMETAŠA

Dan kasnije vratio se u Italiju te se već tada dalo naslutiti da je pri kraju transfer Džeke iz Intera u Fenerbahče kao slobodan igrač.

Upravo je to danas potvrdio i Sabuncouglu koji je naveo da su se dvije strane konačno dogovorile te kako transfer samo još treba službeno da se objavi.

Podsjetimo, Džeko po isteku ugovora napušta Inter u koji je došao prije dvije godine iz Rome.

Prethodno je još igrao za Manchester City, Wolfsburg, Teplice, Usti nad Labem i Željezničar…

izvor iBalkan.net