IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTRAŠUJUĆA NESREĆA: Vozač Hitne pomoći pregazio tri maloljetnice, jedna od njih je… (foto)

Tri maloljetnice navodno su sjedile kraj vozila na pločniku i vozač ih nije vidio kada je pokretao vozilo…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 22. VI. 2022… 10: 38… ZASTRAŠUJUĆA NESREĆA: Vozač Hitne pomoći pregazio tri maloljetnice, jedna od njih je… (foto)

Policija je izašla na mjesto događaja, dok se sve druge okolnosti utvrđuju, odnosno uviđaj je još uvijek u toku.

Vozač Hitne pomoći vozilom je pregazio tri maloljetnice na zagrebačkom Bundeku, od kojih je jedna u kritičnom stanju. Kako donosi Jutarnji list, sve se dogodilo nešto iza 22 sata.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da su obaviješteni o nesreći te da je policija izašla na mjesto događaja. Kako se neslužbeno doznaje, vozač Hitne pomoći je vozilom pregazio tri maloljetnice koje su sjedile kraj vozila na pločniku i koje nije vidio jer su bile u, takozvanom, mrtvom kutu kada je pokretao vozilo.

Na zagrebačkom Bundeku sinoć nešto iza 22 sata došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vozilo Hitne medicinske pomoći i u kojoj su ozlijeđene tri maloljetne osobe, od kojih jedna teško.

Čitaj još:   OGLASIO SE DŽENAN LONČAREVIĆ: Odgovorio na optužbe supruge Samire, da je želi izbaciti iz kuće... (foto)

Iz zagrebačke policije potvrdili su da su obaviješteni o nesreći te da je policija izašla na mjesto događaja, dok se sve druge okolnosti utvrđuju, odnosno uviđaj je još uvijek u toku.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, prema prvim informacijama s mjesta događaja, vozač Hitne pomoći je vozilom pregazio tri maloljetnice koje su sjedile kraj vozila na trotoaru i koje nije vidio kada je pokretao vozilo.

Naime, vozilo Hitne pomoći bilo je na intervenciji na Bundeku zbog drugog slučaja. Kada su završili s intervencijom, krenuli su prema bolnici, ali su u blizini vozila sjedile tri maloljetnice koje vozač nije primijetio jer su mu se nalazile u tzv. mrtvom uglu te ih je teško vozilo pregazilo…

izvor Večernji list

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more