IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VELIKA Drama na letu iz HRVATSKE: Putnik pokušao da otvori vrata aviona, napao policiju, VEZANOG GA ODVELI U BOLNICU… (foto, video)

Na letu iz Zadra za London, dogodila se prava drama. Naime, jedan od putnika s leta silom je pokušao otvoriti vrata aviona…

ZADAR: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 03. VI. 2022… 00: 58… VELIKA Drama na letu iz HRVATSKE: Putnik pokušao da otvori vrata aviona, napao policiju, VEZANOG GA ODVELI U BOLNICU… (foto, video)

Muškarac je bio vidno pod utjecajem opijata, a u njegovom naumu su ga srećom spriječili drugi putnici.

Let je većinom bio prepun Britanaca koji su se vraćali s festivala na Zrću. Kako se vidi na drugom videu, Britanac je naposljetku izbačen s leta.

Mladić iz Velike Britanije koji je nasilno htio da otvori vrata aviona na aerodromu u Zadru nalazi se u pritvoru.

Hrvatska policija sumnjiči mladića (27) da je na aerodromu u Zadru počinio krivično djelo napada na službeno lice i narušavao javni red i mir zbog čega je uhapšen.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: Određeno zadržavanje policajcu osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad djevojčicom (13)... (foto)

Turista je nakon ispitivanja policiji u subotu izveden pred sud.

Policija navodi da je Britanac sve vrijeme pružao aktivan otpor zbog čega su nad njim upotrebljena sredstva prisile.

Zbog rastrojenog stanja na kraju je odveden u bolnicu, a hrvatski mediji navode da je u službenom vozilu i bolnici fizički napadao policajce i pokušavao da povredi sebe.

Na društvenim mrežama, podsjetimo, kruži snimak na kome navodno vidi mladi turista iz Velike Britanije kako iznenada ustaje i pokuša da otvori vrata letjelice pred šokiranim putnicima.

Mladić, koji je prema navodima lokalnih medija bio pod dejstvom narkotika, najpre je počeo nešto da viče nakon čega je protrčao pored stjuardese i zaletio se prema vratima, međutim, dvojica putnika su skočila na njega i uspjela da ga obore na pod.

izvor Većernji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more