IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VESELIN Vesko Barović: Italijanski politički proces o švercu duvana imao je za cilj diskreditaciju MILA Đukanovića… (foto, video) 

“Četiri tužioca su se promijenila za deset godina, i niko od njih nikada nije mogao da nas dovede u vezu sa tom optužnicom. Na kraju su morali da odustanu jer nijesu imali apsolutno nikakvog osnova”, objašnjava VESELIN Vesko Barović…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 03. VI. 2022… 11: 58… VESELIN Vesko Barović: Italijanski politički proces o švercu duvana imao je za cilj diskreditaciju MILA Đukanovića… (foto, video) 

Politički proces, koji je u Italiji pokrenut prije dvadeset godina o švercu duvana, imao je za cilj diskreditaciju predsjednika Mila Đukanovića, a samim tim i nas, nekoliko njegovih prijatelja, koji smo bili obuhvaćeni optužnicom, kazao je košarkaški funkcioner i biznismen Veselin Vesko Barović, u podkastu “Bure baruta” na Gradskoj RTV, autora Danila Marunovića.

Taj proces je okončan na način da, kako kaže, nikada nije ni počeo.

“Četiri tužioca su se promijenila za deset godina, i niko od njih nikada nije mogao da nas dovede u vezu sa tom optužnicom. Na kraju su morali da odustanu jer nijesu imali apsolutno nikakvog osnova”, objašnjava Barović.

Čitaj još:   Vic dana Plavuša na testu inteligencije u vrijeme korone...

Bavljenje biznisom je za Barovića, kako naglašava, bilo “iznuđeno” padom komunizma.

“U doba komunista sam bio funkcioner, zamjenik direktora Zavoda za izgradnju Podgorice. Nakon raspada Jugoslavije i političkih promjena, iako sam mogao da ostanem u državnoj upravi, odlučio sam da se bavim privatnim biznisom. To je bio početak tranzicije i uspjeh koji sam tada postigao, za ono vrijeme je bio veliki, ali ako ga poredimo sa današnjim biznismenima, taj uspjeh je smiješan”, kazao je Barović.

Cijelu emisiju možetepogčledati na linku ispod:

BONUS VIDEO: #BureBaruta- podcast/ Episode 13/ Veselin Vesko Barović…

izvor Gradski portal.me
“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   JOVANA Vuković: „Poslije silaska sa vlasti DPS, ambicije stranaka i strančica su narasle, svako nastoji da bude 'kalif umesto kalifa'“ (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more