IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORAN Popović: Trulež Dritanove (piro) tehničke vlade… (foto)

I Dritan se tu umiješao sa svojim nebulozama, pa je, između ostalog, kazao kako će i u ovom slučaju oni naći zakonito rješenje u “skladu sa nacionalnim interesom”?! Sve je, dakle, potpuno trulo u toj  (piro) tehničkoj vladi.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 10. VII. 2022… 12: 38… GORAN Popović: Trulež Dritanove (piro) tehničke vlade… (foto)

U najboljem nacionalnom interesu je svakako da Dritan konačno ode, zajedno sa svojim mentalno inficiranim “urašima”, a da li će, zbog svega što su činili, završiti u Spužu ili nekoj drugoj specijalizovanoj ustanovi, vrijeme će pokazati.

Piše: Goran Popović

Najbolje je sam potpredsjenik Dritanove vlade i uvaženi električar, gospodin Joković, objasnio kakve nam je ministre doveo. To što je rekao za onoga onduliranog ministra pravde Kovača, pa i za ministra prosvjete Vojinovića, nevjerovatna je politička parodija. Sad se sjetio! Kad su ova dvojica odjebali i njega i SNP, očekujući nova uhljebljenja, kod novog poslodavca.

Odlična je to ilustracija truleži u vladi koja već skoro godinu upravlja ovom zemljom bez ikakvog legitimiteta i gura je sve dublje u ponor svekolike propasti, neustavnim, nezakonitim i antievropskim djelovanjem.

Najkreativniji akter truleži o kojoj govorimo svakako je brat Abaz, sa svojim izraženim deluzijama, ali uz njega su stasali, bolje reći zaraženi, i brojni drugi njegovi odani saradnici. Postalo je, naime, vrlo opasno biti u Dritanovoj blizini jer postoji ozbiljan rizik da će, ti njemu bliski, baš kao što je on odavno, ući u sferu psihotičnog  ponašanja sa izraženim paranoidnim simptomima.

Dritan Abazović: Što će nam zakoni? To samo smeta

Da je ozbiljno u ovom problemu pokazao je, recimo, ministar vojni i policijski Filip Adžić. Momak koji je, da podsjetimo, ”časno” podnio ostavku na poslaničku funkciju kako ne bi učestvovao u najsramnijoj parlamentarnoj seansi kada je Crkvi Srbije predato crnogorsko sakralno i kulturno blago, uz dobar dio teritorije, danas je vidno inficiran deluzijom o Dritanovoj i vlastitoj veličini.

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Ako treba u mraku ćemo jesti kamenje, ali me NIKAD NIKO SA IZDAJNIKOM DRITANOM NEĆE UPOREDITI...

Slučaj Brđanina je to zorno pokazao. I pored odluke suda da je direktor policije nezakonito smijenjen, Filip  veli: “Ne mislim da moramo da robujemo zakonima koji su nespretno napisani”?! Pa da, Filipe,  bolje je robovati Dritanu, nego zakonima. Bar još koji mjesec. No, što ćeš onda?

I Dritan se tu umiješao sa svojim nebulozama, pa je, između ostalog, kazao kako će i u ovom slučaju oni naći zakonito rješenje u “skladu sa nacionalnim interesom”?! Sve je, dakle, potpuno trulo u toj  (piro)tehničkoj vladi.

A ta trulež bazdelja sve do Brisela. Zato su, recimo, dobili 0 (slovima: nula) eura iz fondova EU za „nezrele projekte“ koje su ponudili, kako to reče Ana Pisonero. Ako oni uopšte  znaju šta su poslali na tu neku briselsku adresu.

U najboljem nacionalnom interesu je svakako da Dritan konačno ode, zajedno sa svojim mentalno inficiranim “urašima”, a da li će, zbog svega što su činili, završiti u Spužu ili nekoj drugoj specijalizovanoj ustanovi, vrijeme će pokazati.

Jakova Milatovića dočekao Dačić: Za bolje i nije

Pregovori koje Dritanov povremeni partner Aleksa vodi sa potencijalnim novim mandatarom, odnosno novom skupštinskom većinom, oko povratka u fotelju predsjednika parlamenta, predstavljaju novi momenat u njihovim odnosima i najava konačnog protjerivanja brata Abaza iz državne vlasti.

Čitaj još:   DPS: Demokrate drugome jamu kopale, sami u nju upali... (foto)

Jar, kao što je Spajić nedavno poručivao Bečiću– Fuck off, sad takvu istu poruku Aleksa odašilje Dritanu, mada su do prije mjesec, na parlamantarnim izborima, nešto brojali zajedno. Pogubili su se valjda u tom brojanju.

Kao što nam je prilično pogubljen i predsjednik nam Jakov Milatović. Prvo poniženje je doživio odmah juče kad je sletio u Beograd. Dočekao ga je niko drugi do Ivica Dačić. Ko bi rek'o čuda da se dese…

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more