Zanimljivosti

U KANDŽAMA PODZEMLJA- ESTRADA I MAFIJA: Estradne zvijezde za velike pare pjevaju kriminalcima, s nekima se i druže… (foto, video)

NEKE SE NAŠLE NA ŽESTOKOM UDARU MAFIJAŠAU KANDŽAMA PODZEMLJA…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 16. VII. 2022… 00: 38… U KANDŽAMA PODZEMLJA- ESTRADA I MAFIJA: Estradne zvijezde za velike pare pjevaju kriminalcima, s nekima se i druže… (foto, video)

Vijest da su Edita Aradinović i Marina Visković pjevale na proslavi kod porodice Radoja Zvicera u Kotoru izazvala je dosta pažnje u javnosti proteklih dana.

Kao što je Kurir pisao, porodica odbeglog vođe kavačkog klana organizovala je početkom jula gala proslavu. Na luksuznom slavlju koje je organizovano na otvorenom, pored mora, osim članova porodice odbeglog šefa “kavčana”, bilo je i nekoliko desetina zvanica, a zabavljale su ih pomenute pevačice. Ovo je potvrdila i Edita u izjavi za Kurir.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, PETAR ALEKSIĆ, PRINTSCREEN/LIBERTAS

– Po dogovoru sa menadžerom, odradila sam nastup. Kao pravi profesionalac, nisam pitala ni tada, kao što ne pitam ni sada, kod koga pevam. U pitanju je bilo iznenađenje za slavljenicu, koja je želela da se ja pojavim na njenom bitnom danu, bilo mi je lepo i uživala sam kao i svaki put kada se družim sa svojom publiku – rekla je ona, dok Marina nije odgovarala na pozive.

Veze između estradnih umetnika i kriminalaca datiraju još iz osamdesetih, kada su pevači u dijaspori nastupali i pevali odbeglim mafijašima, koji su tada bili u sukobu sa državom. O tome nije smelo da se govori u to vreme, ali već tokom devedesetih to je postalo sasvim normalno i društveno prihvatljivo.

Skandal je bio kad je Svetlana Ceca Ražnatović pevala na proslavi Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu 1993, čiji je osnivač bio Željko Ražnatović Arkan, u to vreme poznat kao kriminalac koji je pljačkao po inostranstvu. Posle tog sudbonosnog susreta njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo, ubrzo i venčali, pa sama tim postali partneri i emotivno i poslovno.

U tom periodu još mnogo pevačica je krenulo Cecinim stopama.

Koja pevačica se krila ispod stola od kiše metaka, a koje su bile česte gošće Darka Šarića i Radoja Zvicera, kao i koje su zvezde imale najveće probleme sa kriminalcima, čitajte u sutrašnjem Kuriru.

NE PROPUSTITE U NEDELJU, 16. JULA, NOVI BROJ MAGAZINA STIL! Samo uz dnevno izdanje novina Kurir

Zašto je u brakovima sve manje seksa: S vama i partnerom je sve u redu, ali baš retko ljubavišete? Neke banalne stvari, koje vam možda i ne padaju na pamet, mogu biti krivci za to

Nekad mi je more bilo zvezda leta, a sad je to selo: Za glumicu Katarinu Žutić se obično kaže da “fura svoj fazon”, a osim glume svira bas gitaru, bavi se režijom i slikarstvom. U odličnim je odnosima s majkom Svetlanom Bojković, a leti gradsku buku zamenjuje životom u prirodi. Šta nam je sve ispričala o tome, čitajte u Stilu

Srčani i bubrežni bolesnici, čuvajte se tokom leta: Opasno je kad se upare hronične bolesti i paklene vrućine, zato o zdravlju treba dodatno povesti računa

Pomozite mladim mamama: Kad se porode, većina žena se oseća uznemireno, razdražljivo i neraspoloženo, i zato ih, koliko je god to moguće, treba maksimalno podržati

Šminka s kojom će bronzani ten zablistati: Čak i ako se niste sunčali, nežne braon nijanse će licu dati preplanuli izgled, a ako ste pocrneli, daće mu lep i blistav sjaj

Od vrelih dana sladoled spasava: Napravite ga očas posla od samo nekoliko sastojaka koje već imate u kuhinji…

BONUS VIDEO: Nevjerovatne priče naših kriminalaca u Njemačkoj tokom devedesetih- DJS- (TV Happy 03.12.2019)

izvor Kurir.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

Glasanje o rezoluciji o Srebrenici u UN- u, bit će održano 23. maja… (foto, video)

Glasanje o rezoluciji o genocidu u Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a bit će održano u…

28 minuta ago

STRAVA KOD FOČE- POLICIJA UTVRĐUJE DETALJE: Muž ubio suprugu pa sebe, tijela nađena u porodičnoj kući… (foto, video)

U Univerzitetskoj bolnici Foča danas će biti obavljena obdukcija tijela supružnika. Beživotna tijela dvije osobe,…

4 sata ago

TEMPERATURE VELIKOM U PADU: Narednih dana oblačno sa kišom, evo gdje će kada i koliko padati, u subotu sunčano… (foto)

Danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima, koji ponegdje mogu biti…

5 sati ago

Dnevni horoskop za 16. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan uživa…

15 sati ago

GRAD BLOKIRALA POLICIJA: Novi detalji filmske pljačke u BiH- Razbojnici u 3 torbe odnijeli ukradena dva miliona maraka! (foto)

Nepoznati razbojnici napali su i opljačkali vlasnicu mjenjačnice iz Banja Luke od koje su prema…

16 sati ago

POSTAVLJA SE PITANJE- Hoće li Crna Gora glasati za Rezoluciju o Srebrenici? Amandmani nedovoljni prosrpskim partijama… (foto, video)

Iako je premijer Milojko Spajić 9. maja najavio podršku Crne Gore Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) kojom se…

16 sati ago

This website uses cookies.