IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Trgovac iz Priboja postao senzacija: “Veš tange 5 dinara– još malo pa nestalo!”… (foto, video)

Dok danas u prodavnicama za pet dinara gotovo da nema ni žvaka da se kupi, jedan gospodin iz Priboja, koji prodaje na vašarima ženski donji veš, nudi upravo za tu cijenu…

PRIBOJ: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 18. VII. 2022… 00: 25… Trgovac iz Priboja postao senzacija: “Veš tange 5 dinara– još malo pa nestalo!”… (foto, video)

Snimak sa Petrovdanskog vašara u Negotinu za samo nekoliko dana postao je prava internet senzacija. I to zbog tanga gaćica.

Naime, jedan gospodin za samo pet dinara nudi ovu vrstu ženskog donjeg rublja. U kutiji na dnu tezge stoji napis “Veš tange 5 dinara”, a kako kaže ovaj Pribojac, njegova roba dovoljno jako ide da ova minimalna cena može da se lako podnese.

“Mi dolazimo iz Priboja, ovde je mnogo fin narod, mi smo došli u Negotin. Ima kod nas sve, mi smo toliko jaki da možemo to da podnesemo. Evo, preberite, ima koliko hoćete”, rekao je ovaj gospodin.

Čitaj još:   Hurija Karić, kćerka nane Fate Orlović, o zdrastvenom stanju svoje majke: "Rekli su mi da joj je..." (foto)

Snimak je osvanuo na Instagramu na stranici “Priboj Online” i u rekordnom roku postao je viralan.

“Tange pokretači Pribojskog turizma…”, stoji u opisu video-snimka, a duhoviti komentari samo su se nizali:

“Nošene, ali kao nove”, “Srpska posla”, “Pesma ‘Daj malo tange, sada ima potpuno drugačije značenje…”.

IZVOR: SANDZAKDANAS.RS
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more