IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK- NIKOLA Mirotić neće u Partizan: Prijetili mi, ne želim da porodicu izlažem neprijatnostima, karijeru nastavljam u nekom od evropskih timova izvan Srbije… (foto, video)

Nikola Mirotić neće potpisati za Partizan – košarkaš rođen u Podgorici se preko Instagrama zahvalio beogradskom klubu na pozivu i istakao da zbog prijetnji koje je dobio posljednjih dana ne želi da igra za “crno-bijele”…

BARCELONA: Svijet. Sport, vijesti, subora, 22. VII. 2022… 14: 25… ŠOK- NIKOLA Mirotić neće u Partizan: Prijetili mi, ne želim da porodicu izlažem neprijatnostima, karijeru nastavljam u nekom od evropskih timova izvan Srbije… (foto, video)

Prethodnih dana Nikola Mirotić bio je jedna od glavnih tema medija iz regiona.

Dugo se pisalo i spekulisalo da je jako blizu prelaska u Partizan, pojedini mediji povezivali su ga i sa Crvenom zvezdom, ali od toga neće biti ništa.

Rođeni Podgoričanin oglasio se na društvenim mrežama i istakao da će karijeru nastaviti u “nekom od evropskih timova izvan Srbije”.

Mirotić je u objavi na Instagramu poručio da već nedjeljama mediji objavljuju “nasumično pisane tekstove”, bez njegove želje i volje i bez njegovog znanja, “daleko od istine”.

Bivši košarkaš Barselone priznao je da je dobijao i prijetnje i uvrede koje su ga povrijedile i iznenadile, ali objasnio da iste nijesu stizale sa adrese Crvene zvezde, te da je odlučio da ne bude dio takve atmosfere i na kraju se zahvalio Partizanu na ukazanom povjerenju.

Saopštenje Nikole Mirotića prenosimo integralno:

“Poštovani, cijeli svoj život sam posvetio potrazi za istinom i pravednim odnosom prema svima i svemu. To je trnovit put koji zahtjeva posvećenost i predanost, baš kao što sam veliki dio svog života dao košarci pokušavajući da budem dobar u njoj i uvijek igrajući kao dio tima.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Četnički Beogradski sindikat u “srpskom Herceg Novom“... (foto, video)

Zaista, košarka je postala dio mog života, ali kao igra, kao želja da stalno napredujem i prevazilazim sebe. Tako jedno utiče na drugo, razvoj košarke kao igre i razvoj i rast moje ličnosti.

Ja želim taj put da nastavim. Želim da igram košarku i radujem se svojoj igri. Takođe želim da moja porodica dijeli tu radost.

Međutim, već nedjeljama izlaze najrazličitije informacije o meni i nastavku moje karijere. Mimo moje volje i želje, i bez moga znanja, a svakako daleko od istine, objavljuju se nasumično pisani tekstovi.

Neki od njih su bili mašta i proizvoljni zaključci pojedinaca i medija i sve je to izazvalo veliku pažnju, koju moja porodica i ja nismo željeli. Kako su u javnost dospele izvjesne informacije o daljem nastavku moje karijere u KK “Partizanu”, počele su prijetnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povrijedile, jer ne želim da budem osoba koja će dijeliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba.

Odlučio sam da ne budem dio takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima. Istine radi, moram napomenuti da ni jedna prijetnja nije došla iz tabora KK ”Crvena zvezda” i da sa njima uvijek imam dobru komunikaciju i punu poštovanja.

Takođe, želim da istaknem da moja želja da igram za tim u Srbiji nije bila uslovljena niti finansijskim ponudama, niti bojama bilo koga kluba, jer sam želio da igram u zemlji koju volim, ali stvari jednostavno nisu išle u tom pravcu. Zahvaljujem se KK “Partizan” na ukazanom povjerenju i želji da budem dio njihovog tima, ali sam ipak donio odluku da je za moju porodicu i mene najbolje da karijeru nastavim u nekom od evropskih timova izvan Srbije”, poručio je Mirotić.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Kako se kaže Pinokio u ženskom rodu...

Spekuliše se da je NIKOLA Mirotić sada najbliži prelasku u Panatinaikos iz Atine.

BONUS VIDEO: Što Mirotić donosi Željku zbog kojeg dolazi u Partizan?!

izvor CdM.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more