IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR- “AUTO GORIO, SA DJECOM ISKAKALI IZ KOLA U POKRETU!” Sprečena tragedija na auto- putu, vozači spasili porodicu iz Srbije… (foto)

Prava drama odigrala se kada su putnici spašavali živu glavu!

SOLUN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, utorak, 01. VIII. 2022… 00: 15… “AUTO GORIO, SA DJECOM ISKAKALI IZ KOLA U POKRETU!” Sprečena tragedija na auto- putu, vozači spasili porodicu iz Srbije… (foto)

Auto u kom se nalazila srpska porodica zapalio se na grčkom auto- putu prilikom povratka sa ljetovanja, a ono što se poslije desilo pokazalo je da dobri ljudi i dalje postoje!

Prava drama odigrala se kada su putnici spašavali živu glavu!

Naime, Kristina se nalazila u automobilu sa suprugom i decom, kada je odjednom buknuo plamen, a u pravom momentu, drugi vozači koji su primetili da auto gori, odmah su reagovali i sa tri velika protivpožarna aparata ugasili plamen.

“Iskakali smo iz auta u pokretu, sve sa decom”

– Svi smo dobro. Iskakali smo iz auta u pokretu sa sve decom. Plamen je buknuo, da nisu priskočili u pomoć, eksplodirao bi auto. Profesionalni vozači su odmah reagovali, tri velike boce su bile potrebne da ga ugase. Ne mogu opisati tu brzinu i spretnost divnih ljudi, ne znam im ni imena – napisala je Kristina u jednom od komentara ispod objave na Fejsbuk stranici “Grčka info”.

Čitaj još:   Bošnjačka stranka danas u ROŽAJU: Donosi odluku o ulasku u Vladu MILOJKA Spajića... (foto)
Gašenje požara
GAŠENJE POŽARA FOTO: FACEBOOK

“Izgledalo je kao na filmu”

Kako je dalje objasnila, nije poznato šta je izazvalo plamen, ali suprug i ona pretpostavljaju da su instalacije prouzrokovale požar.

– Šteta je totalna, izgledalo kao na filmu – napisala je u sledećem komentaru ispod slike.

Zahvaljujući brzom reakcijom slučajnih prolaznika, izbegnuta je velika tragedija, a Kristina je odlučila na ovaj način da se zahvali dobrim ljudima iz Makedonije i Grčke koji su spasili njenu porodicu.

– Respect za drugare na autoputu, Makedonci i Grci se udružili da nam ugase auto koji se zapalio na povratku sa mora. Hvala do neba! – napisala je na Fejsbuk grupu “Grčka info”.

(Kurir.rs/ Blic)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more