Vijesti

PLJEVLJA: Uhapšen osumnjičeni da je pesnicama udarao u glavu zaposlenog u Osnovnom sudu u Pljevljima… (foto)

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su uhapsili M.P. (36) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu zaposlenog u Osnovnom sudu u Pljevljima, saopšteno je iz Uprave policije…

PLJEVLJA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 01. VIII. 2023… 20: 15…  UŽAS U PLJEVLJIMA: Uhapšen osumnjičeni da je pesnicama udarao u glavu zaposlenog u Osnovnom sudu u Pljevljima… (foto)

Pokušao nasilno da uđe u zgradu suda i napao radnika obezbjeđenja… Radnik obezbjeđenja zadobio je lake tjelesne povrede…

Pljevaljska policija uhapsila je juče M.P. (36) jer je nasilno pokušao da uđe u zgradu Osnovnog suda, udarao po vratima i fizički napao radnika obezbjeđenja.

“Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjenosti Pljevlja je prijavljeno da jedno lice bez odobrenja pokušava da nasilno uđe u zgradu Osnovnog suda u Pljevljima, te da je to lice, nakon što mu ulazak nije odobren, više puta udarao u staklo na ulaznim vratima, a potom i fizički napao radnika obezbjeđenja pomenutog suda, kojom prilikom mu je zadao više udaraca stisnutom pesnicom u predjelu glave, a potom sa garderobe skinuo identifikacione oznake”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Radnik obezbjeđenja zadobio je lake tjelesne povrede.

M.P. se na teret stavlja napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a nakon privoda državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima određeno mu je zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Osumnjičenom je, kako dodaju iz UP, nakon privoda državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, taj tužilac odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

admin

Recent Posts

Milutin L. Cerović: Šta sve Srbija traži od Crne Gore da bi se poboljšali odnosi?

Srpski autokrata Vučić nastavlja da pljuje snishodljivog Milojka Spajića i Vladu Crne Gore, iako oni…

3 minute ago

SULJO Mustafić: Ponosni smo na doprinos bošnjačkog naroda u reafirmaciji državnosti Crne Gore… (foto)

Predsjednik Bošnjačkog vijeća Suljo Mustafić čestitao je 21.maj- Dan nezavisnosti,svim građanima Crne Gore, u zemlji…

13 minuta ago

PES: Zvanični Beograd izgleda priželjkuje povratak DPS- na vlast… (foto)

Kontinuirani i nekorektni komentari zvaničnika Srbije na račun crnogorskih amandmana u kritikama su skoro usaglašeni…

20 minuta ago

MILAN Pipun Knežević: Pitam Crkvu da li ona stoji iza riječi svoga mezimca Filipa Ivanovića i da li je vrijeme za litije u Crnoj Gori… (foto)

"Pošto je ministar Filip Ivanović obožavano čedo crkve, a bio je i Srbin do prije…

34 minute ago

Milorad POPOVIĆ: Spava li to Crna Gora? (foto)

Nakon produžetka pritvora polumrtvom šezdeset sedmogodišnjem Milivoju Katniću poslije mjesec dana štrajka glađu, s obrazloženjem…

39 minuta ago

ALEKSANDAR Vučić o amandmanima Crne Gore na rezoluciju o Srebrenici: Pomoliću se bogu pred put u Njujork, žele da nam zapuše usta, to je igra… (foto, video)

Aleksandar Vučić, gostovao je na TV Pink u Jutarnjem programu kod Jovane Jeremić... BEOGRAD: Srbija,…

1 sat ago

This website uses cookies.