IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković: JAKOV Milatović, sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika, na krilima apostolske vlade ušao u politiku… (foto)

“Doživljaj koji Milatović ima o sebi ne odgovara realnosti niti činjenicama. Svaki pokušaj da sebe uporedi s Milom Đukanovićem koji je zaslužan što Crna Gora kao država postoji, najblaže rečeno je neukusno jer je na krilima apostolske vlade ušetao u politiku i sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika”, napisao je Živković u objavi na Twitter- u…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 05. VIII. 2023… 19: 38… DANIJEL Živković: JAKOV Milatović, sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika, na krilima apostolske vlade ušao u politiku… (foto)

Svaki pokušaj da sebe uporedi s Milom Đukanovićem koji je zaslužan što Crna Gora kao država postoji, najblaže rečeno je neukusno jer je na krilima apostolske vlade ušetao u politiku i sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika, ocijenio je vršilac dužnosti predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Danijel Živković u reagovanju na navode crnogorskog predsjednika Jakova Milatovića.

Reakcija Živkovića uslijedila je nakon što je Milatović ranije danas kazao da je proces demokratizacije u Crnoj Gori za poslednje tri godine “bio veći nego za prethodnih 30 godina”.

Čitaj još:   SARAJEVO: Eksplozija iza ponoći, policija traga za osobom koja je oštetila jedan ugostiteljski objekat na Baščaršiji... (foto)

Država koju danas nazivaju “rak-ranom” Balkana, po riječima Živkovića, ne može biti “demokratičnija” od one koja je postala članica NATO-a i koja je otvorila sva pregovaračka poglavlja s EU.

“Doživljaj koji Milatović ima o sebi ne odgovara realnosti niti činjenicama. Svaki pokušaj da sebe uporedi s Milom Đukanovićem koji je zaslužan što Crna Gora kao država postoji, najblaže rečeno je neukusno jer je na krilima apostolske vlade ušetao u politiku i sticajem okolnosti došao do mandata predsjednika”, napisao je Živković u objavi na Twitter-u.

Danas je upravo Milatović, kaže, “najmanje svojom zaslugom” predsjednik države koja je obnovila nezavisnost 21. maja 2006. godine.

“Upravo danas u Nikšiću njegovi koalicioni partneri zadržali su na poziciji predsjednika opštine čovjeka koji ne priznaje državu čiji je javni funkcioner. Toliko o demokratizaciji”, naveo je u objavi.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more