IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Sjednica SO Nikšić: Glasovima vladajuće koalicije sa dnevnog reda uklonjen prijedlog o razrješenju MARKA- Šubare Kovačevića… (foto)

Većinom glasova vladajuće koalicije, odlučeno je da se tačka o razrješenju MARKA Šubare Kovačevića ukloni sa dnevnog reda.

NIKŠIĆ: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 05. VIII. 2023… 13: 38… Sjednica SO Nikšić: Glasovima vladajuće koalicije sa dnevnog reda uklonjen prijedlog o razrješenju MARKA- Šubare Kovačevića… (foto)

Opozicija napustila sjednicu: “Ima važnijih stvari od toga kako je neko držao ruke”: Inicijativa za smjenu Kovačevića skinuta sa dnevnog reda sjednice SO Nikšić…

Sjednica Skupštine Opštine Nikšić na čijem dnevnom redu se našla inicijativa za razrješenje predsjednika Opštine Marka Kovačević, koju je potpisalo 17 odbornika koalicije “Evropski tim za Nikšić”  i nezavisna odbornici Tanja Knežević Perišić, održava se danas.

Ipak, većinom glasova vladajuće koalicije, odlučeno je da se tačka o razrješenju Kovačevića ukloni sa dnevnog reda.

Čitaj još:   BIJELO POLJE: Određeno zadržavanje policajcu osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje nad djevojčicom (13)... (foto)

Iz koalicije “Za budućnost Nikšića” koju je predvodio Kovačević zatraženo je uklanjanje ove tačke, uz obrazloženje da ima važnijih stvari od toga “kako je neko držao ruke”.

Nosilac liste “Evropski tim za Nikšić” koju je predvodio DPS, Zoran Vukićević, kazao je da URA i Demokrate i danas bježe od odgovornosti i podržavaju Kovačevića koji negira slavnu istoriju Crne Gore, njenu državnost i opravdava skrnavljenje spomenika slavnim herojima.

IZVOR Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more