IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LOPOVI ZA 20 MINUTA ODNIJELI IM SVE STVARI IZ AUTA, SVJEDOCI IH SNIMILI: Drama porodice… (foto)

Jedno lijepo, porodično putovanje do Italije pretvorilo se u pravu noćnu moru kada je njihov automobil opljačkan kod Napulja…

NAPULJ: Svijet, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 06 VIII. 2022… 11: 15… LOPOVI ZA 20 MINUTA ODNIJELI IM SVE STVARI IZ AUTA, SVJEDOCI IH SNIMILI: Drama porodice… (foto)

Auto im je opljačkan na parkingu kod Dekatlona, dok je porodica bila u radnji. Lopovi su iz vozila ukrali sve što su mogli i to samo za 20 minuta koliko je porodica provela u prodavnici.

Beograđanin je sa suprugom i četvoro djece bio na proputovanju do Sicilije, da bi u povratku doživjeli pravu traumu. Naime, njihov auto je opljačkan na parkingu kod Dekatlona, dok je porodica bila u radnji. Lopovi su iz vozila ukrali sve što su mogli i to samo za 20 minuta koliko je porodica provela u prodavnici.

Sve se desilo u ponedjeljak uveče, kaže na početku razgovora sagovornik.

  • Negdje oko Napulja smo stali da udahnemo vazduh od silne vožnje. Vraćali smo se sa Sicilije i parkirali smo se na 10, 12 metara od ulaza u Dekatlon. Unutra smo proveli oko 20 minuta i krenuli ka automobilu – kaže sagovornik.

Dodaje da su, dok su išli ka vozilu, vidjeli neke dječije stvari na zemlji, ali su pomislili da su im ispale. Međutim, kada su vidjeli grupu ljudi oko vozila, shvatili su da nešto nije uredu.

  • Oni su nam govorili nešto na italijanskom, očigledno su bili očevici pljačke. Kada smo prišli autu, vidjeli smo više stvari, dječije jastuče na zemlji i da je razbijeno vozačevo staklo-prepričava situaciju koja ih je potresla.
Čitaj još:   ITALIJA: Bolnička KAPELA puna KOVČEGA, doktori ŠALJU PORUKU za cijeli SVIJET

Kako kaže, u tom trenutku djeca su počela da plaču, u autu je bio i mobilni telefon od najstarije kćerke, koja ga je ostavila u autu, a dobila ga je na poklon za uspješno završeni razred, piše Blic.

  • To je bio najkritičniji dio cijele priče iz ugla emocija. Poslije toga smo pokušali da se sporazumijemo sa tim ljudima. Saznali smo da imaju slike pljačke ali nisu smjeli da reaguju jer su se plašili za svoju bezbjednost. Pozvali su neko lokalno obezbjeđenje, i rendžer je došao poslije 10 minuta -objašnjava sagovornik.

Pošto je u pitanju šestočlana porodica, imaju veliki auto, a kako su saznali od inspektora, baš to je idealan plijen.

Ono što je zanimljivo jeste da su lopovi za 20 minuta uspjeli sve da iznesu iz vozila.

  • Od najmanjeg ranca do osam ili devet putnih torbi, sve je ukradeno. Možete da zamislite kojom brzinom su sve odnijeli, to govori da nisu u pitanju amateri već dobro istrenirani za tu vrstu posla- dodaje on.

izvor agencije AA

Čitaj još:   BRANISLAV Nenezić: DRAGOSLAVE Šćekiću, sportski je ćutati do kraja, teško je čestitati uspjeh onima zbog kojih “tvoja” reprezentacija “ide kući”... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more