IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. avgust 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan napet, Bik kreće ispočetka, Blizanci pred važnim sastankom, Vodolija privlačna, Rak pod pritiskom, Lavu nestrpljiv, Djevica ide dužim putem, Vagi prijeti konkurencija, Škorpija ima jasan stav, Strijelac zavodi, Jarcu se nakupilo, Vodolija pesimistična, a Ribe čeka poseban dan. Ovo je dnevni horoskop za 08. avgust 2023. godine.

OVAN

Posao
Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša.

Ljubav
Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Ovdje se osjeća veća doza slobode od očekivane.

Zdravlje
Povremena nervoza

BIK

Posao
Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit.

Ljubav
Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.

Zdravlje
Depresija na vidiku

BLIZANCI

Posao
Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.

Ljubav
Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite.

Zdravlje
Odlično

RAK

Posao
Osećate poveći pritisak i ne želite neki veći propust ovaj put. Ukoliko su saradnici na svoju ruku vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.

Ljubav
Osećate se odlično u prisustvu osobe na koju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.

Zdravlje
Solidno

LAV

Posao
Iskorak u poslovnom smislu vam donosi mnogo bolju soluciju ovaj put. Spremniji ste na neke događaje nego inače.

Čitaj još:   DAMIR Šehović poziva na protest: Sačuvajmo dostojanstvo države i civilizacijske vrijednosti na kojima počiva... (foto)

Ljubav
Karakter osobe pored vas nije na zadvoljavajućem nivou. Morte da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.

Zdravlje
Pojačana tenzija.

DJEVICA

Posao
Ukoliko ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se pružio nedavno sada je šansa za nešto konkretniju situaciju nego inače.

Ljubav
Imali ste dovoljno vrmena da neke stvari konkretnije postavite ovaj put između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.

Zdravlje
Naglašena hipohondrija.

VAGA

Posao
Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja, jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.

Ljubav
Nije loša ideja da se sa jednim rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svijetlu.

Zdravlje
Mala nervoza.

ŠKORPIJA

Posao
Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak ovaj put. Pokažite jači stav i ne douštajte da vas ponese negativna struja.

Ljubav
Ukoliko ste sami ne pokazujete pesimizam i želite jači odnos sa osobom na koju tek samo mislite. Preduzimate konkretne stvari.

Zdravlje
Volite sport

STRIJELAC

Posao
Imali ste lošiji stav, kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije već preduzimate odlučujući korak.

Ljubav
Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje ovaj put.

Zdravlje
Nemate veće tegobe, ovaj put.

JARAC

Posao
Niste dovoljno toga završili na vreme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vreme, a to je u narednom periodu zadatak broj jedan.

Ljubav
Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava, moraćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših reči je izuzetno jaka.

Čitaj još:   DANAS Sunčano i toplo tokom dana, popodne lokalani pljuskovi...

Zdravlje
Oprez hroničnim bolesnicima.

VODOLIJA

Posao
Pokazujete dozu skepticizma i ne želite da načinite prvi korak u onome u šta trenutno vjerujete kao izlazna situacija.

Ljubav

Ne žalite se na trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.

Zdravlje
Odlično

RIBE

Posao
Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju. Imate odlične poslovne ideje ovaj put.

Ljubav
Ne marite za partnerove lošije stavove u većoj meri i ne želite da protežirate nešto od ranije, jer smatrate da je neko sa razlogom bivši.

Zdravlje
Nesanica

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more