IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG- MIKA Živković: Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori… (foto)

Ovaj MUK crnogorskih zvaničnika i njihovih namjesnika govori više od svake izgovorene riječi. Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori i ispituje granice trpljenja svog bezumlja, primitivizma i svake vrste oholosti….

PODGORICA: Crna Gora, Kolumne, vijesti, utorak, 08. VIII. 2023… 09: 38… MIODRAG- MIKA Živković: Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori… (foto)

Fašista JOANIKIJE kao i njegov prethodnik, fašista Amfilohije negira postojanje Crnogoraca. Tvrdi da su nastali poslije 1945-te kao komunistička izmišljotina.

Piše: Miodrag Živković

Nesrećni gradonačelnik, još nesrećnijeg Nikšića sa njim na čelu, mlađani fašista KOVAČEVIĆ vrijeđa i omalovažava sve Crnogorsko, briše granice “između srpstva” i neskriveno širi mržnju prema svemu Crnogorskom.

Novi demokratski standard u Nikšiću je da se o odgovornosti gradonačelnika – fašiste ne može raspravljati, jer je to nemoguće uvrstiti u dnevni red od  kleronacionalističke većine koja podržava otvoreni fašizam.

NEMANJA (nekada EMIR) KUSTURICA se sprda sa CRNOGORSKOM HIMNOM, laže i podmeće njeno autorstvo, podržava i veliča gradonačelnika fašistu iz Nikšića.

I sve se ovo dešava u samo nekoliko dana ljeta gospodnjeg 2023-će godine.

Ćuti slučajni predsjednik Crne Gore, Ja(D)ov Momirov Milatović, ćuti  nesrećni premijer u vječitom tehničkom mandatu Dritan Abazović, ćuti vjerovatno budući premijer Milojko Spajić. Ćute sve stranke avgustovske većine iz 2020-te godine. Ćuti ubjedljiva većina nevladinog sektora. Naravno da ćuti i Crnogorska akademija nauka i umjetnosti, očekujući da joj promijene ime u AKADEMIJA NAUKA I UMJETNOSTI iz CRNE GORE.

Čitaj još:   Džek Trbosjek u SREBRENİCİ

Ovaj MUK crnogorskih zvaničnika i njihovih namjesnika govori više od svake izgovorene riječi.

Okupatorsko svetosavlje više ne korača, nego maršira po Crnoj Gori i ispituje granice trpljenja svog bezumlja, primitivizma i svake vrste oholosti.

Sada nam mora biti jasno da od ovakvog zla ne možemo tražiti zaštitu u državi kojom rukovode ovi i ovakvi svetosavski požmirepi koji su odavno prodali  duše đavolu.

Stalni, odlučni, strpljivi i dobro osmišljen demokratski otpor je jedina garancija da nećemo nestati u ovako primitivnoj i gruboj asimilaciji, kao narod i država građana.

Ako nema spremnosti za jasan građanski otpor, ni drugi nam neće pomoći. Međunarodna javnost mora saznati da se građanska Crna Gora suprotstavlja otvorenom fašizmu i okupaciji koju temeljno sprovodi velikosrpski okupator preko svoje crkve i domaćih izroda i izdajnika koji im vjerno i bespogovorno služe.

Ćutanje i mirno gledanje sopstvene propasti nije opcija, nego predaja.

Čitaj još:   DRITAN se plaši za svoju BEZBJEDNOST??? Priznao ono na šta niko nije slutio...

Tekst je preuzet sa Facebooka

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more