IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“UBILI GA PROFESIONALCI, HRVATSKI KRIMINALCI I GRČKI SAUČESNICI!” Oštro saopštenje AEK- a (foto)

Zločinci koji su ubili Mihalisa moraju odmah da se identifikuju i skupo da plate za svoju brutalnost, piše između ostalog u poruci Atinjana

U sukobu navijača zagrebačkog Dinama i AEK-a iz Atine na ulicama prestonice Grčke ubijen je jedan navijač domaćeg kluba.

Žuto-crni oprostili su se od nesrećnog mladića kratkom porukom, a sada su izdali novo saopštenje uz poruku da su navijača ubile profesionalne ubice.

Takođe, uz to navode da su u pitanju organizovani kriminalci uz apel za hitno rasvetljavanje slučaja.

– Mihalisova porodica tuguje zbog preranog gubitka djeteta. Porodica AEK oplakuje tragični gubitak veoma dragog člana, mladića. Ovaj gubitak nas je uništio. Ne možemo da vjerujemo da smo ga na ovaj način izgubili zbog hrvatskih kriminalaca i njihovih grčkih saučesnika. Mihalis je brutalno ubijen, ima i djece koja su teško povrijeđena, u kritičnom stanju.

Zločinci koji su ubili Mihalisa moraju odmah da se identifikuju i skupo da plate za svoju brutalnost. Izvršioci, Hrvati i Grci. Nećemo mirovati, nećemo prestati to da tražimo. Zahtjevamo hitno rasvetljavanje slučaja, odgovornost.

Čitaj još:   VIC DANA: Vratio se miš sa službenog puta... (foto)

Nezamisliva je i najmanja pomisao na moguće prikrivanje zločina počinjenog nad grčkim državljaninom. Očigledno je da postoje konkretne odgovornosti za nečinjenje koje je imalo presudnu ulogu u ovom zločinu.

Predvidjeli smo šta se dogodilo i sve naše informacije, uključujući i video materijal, nekoliko sati prije toga, poslali nadležnim organima. Činjenica da danas ne oplakujemo više žrtava je isključivo zbog brze intervencije obezbjeđenja stadiona i običnih građana.

Na kraju se obraćamo našim navijačima. Sa vama smo u žalosti za Mihalisom. Potrebna je smirenost, uzdržanost i poštovanje sjećanja na heroja Mihalisa. Posvetimo se isključivo borbi da krivce privedemo pravdi – saopštio je AEK.

izvor: espreso.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more