IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. avgust 2023. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Djevica imaju dobru saradnju, Bik ima podršku Raka, Blizanci takođe imaju podršku, Lav dobro zarađuje, pred Vagom je naporan dan, Škorpija i Strijelac samostalni, Jarac bijesan, Vodolija puna entuzijazma, a Ribe mogu da se oslone samo na sebe. Ovo je dnevni horoskop za 10.avgust 2023. godine.

Ovan

POSAO
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu ne možete uvijek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Bik

POSAO
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i djelujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od povjerenja.
LJUBAV
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu mjeru. Ponekad imate suviše perfekcionističke zahtjeve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima.
LJUBAV
Susret sa jednom osobom djeluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbjegnete nečije društvo.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Rak

POSAO
Smeta vam način na koji neko predstavlja vaše ideje ili dosadašnji uspjeh. U glavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.
LJUBAV
Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u vama pokreće bliska osoba. Osjećate da vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svijetu intime.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

Lav

POSAO
Umijete dobro da se organizujete. Vaše obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji vas obavezuju na poslovnu saradnju.
LJUBAV
Dok vi djelujete bezbrižno kroz dešavanja koja vas prate u privatnom životu, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Čitaj još:   STIŽE KIJAMET: Pakleno vrijeme se sprema i totalni haos, kada tačno da se sklonite... (foto i video)

Djevica

POSAO
Djelujete uznemireno i to djelimično se odražava na vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbjegavajte pretjeranu dozu poslovnog eksponiranja. Nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć.
LJUBAV
Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom. Imate na umu više kombinacija. Osjećate pojačanu strast i emotivni impuls.
ZDRAVLJE
Odlično.

Vaga

POSAO
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspjeh u poslovnom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške.
LJUBAV
Ponekad je istina dobro skrivena između redova. Obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Škorpija

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od povjerenja.
LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.
ZDRAVLJE
Osjećate se dobro.

Strijelac

POSAO
Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju i zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
LJUBAV
Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Ukočenost.

Jarac

POSAO
Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unaprijed niste obezbedili nečiju podršku. Važno je da prihvatite nečiji savjet, bez obzira što je riječ o samo poslovnom rešenju.
LJUBAV
Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire vaš glas ili jasna poruka.
ZDRAVLJE
Dobro.

Čitaj još:   Vic dana Doktoru pukla cijev u podrumu...

Vodolija

POSAO
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Saradnici podržavaju vaše ideje i pozitivno ocjenjuju vašu ulogu u različitim situacijama.
LJUBAV
Ljubavni rebus je ponekad nemoguće riješiti bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.
ZDRAVLJE
Nema promjena.

Ribe

POSAO
Osoba koja vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspjeh podrazumijeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima.
LJUBAV
U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procjenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće iznevjeriti vaša očekivanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osjećate.

http://ibalkan.net 

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more