IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MLADI ČETNIK “ACO iz BIJELJINE”: Psuje Bošnjake i prijeti im dženazama… (foto, video)

Zbog videoklipova koje svakodnevno objavljuje na Tik- Toku, ACO Đokić je prijavljen MUP- u RS- a…

BIJELJINA: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 09. VIII. 2023… 11: 15… MLADI ČETNIK “ACO iz BIJELJINE”: Psuje Bošnjake i prijeti im dženazama… (foto, video)

Na društvenim mrežama se pojavio novi snimak mladića Aleksandra Đokića koji je vrijeđao bošnjačko stanovništvo u Bijeljini.

– Aco je rekao, Aco je ispunio. Kroz svoj grad pronosao rusku, a i srpsku zastavu. Evo oko mene je srpska zastava, gore ide ruska. Živjela braća Rusi. Ko smije nešto da nam kaže. Je**t ćemo mater balijama – poručio je ovaj mladi “intelektualac”.

Zbog videoklipova koje svakodnevno objavljuje na TikToku, Đokić je prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske. 

Službenicima MUP-a RS-a prijavljen je zbog videoklipa u kojem šeta naseljenjem u Bijeljini u kojem većinski žive Bošnjaci te upućuje prijetnje.

– Evo Ace i u najvećem muslimanskom naselju u Bijeljini. Ne mislim na Janju, nego ovaj ovdje dio gdje su sami muslimani. Ja molim da me neko napadne. Ja se okrećem naravno ko me bude napao, ja mu napravim javnu dženazu. Samo bih želio da vas upozorim da Aco ima čime da se brani. Uvijek uz njega, uvijek je tu. Živjela Republika Srpska i Srbija – rekao je Đokić u pomenutom snimku.

Čitaj još:   NIKŠIĆ SLAVI Dan državnosti Crne Gore: Pod istim barjakom i Safet i Ismet i David i Nikola, čuvajmo ovaj krš zaliven krvlju naših predaka... (foto, video)

Čitatelji portala i korisnici društvenih mreža većinom su ismijali ovo “nacionalno osviješteno” derište, uz duhovite opaske da mladi Aco, po svoj prilici, “ganja stipendiju kod Vulina” – po uzoru na dvije studentice iz Sarajeva koje je Srbija nedavno nagradila stipendijom zbog veličanja ratnog zločinca Ratka Mladića.

BONUS VIDEO: Aco Srbin u Bijeljini prijeti Muslimanima i hoda naoružan po naselju *Da li je ovo novi Srpski Svat*

izvor (SB)