IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE NAVIJAČ KOGA SU HULIGANI IZ ZAGREBA UBILI U ATINI: Objavljena fotografija nesrećnog mladića! Maksimalna kazna za ubice… (foto, video)

Mihalis Kacuris, navijač Football Club AEK from Athens, ubijen je u krvavom naletu hrvatskih huligana u Atini…

ATINA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 09. VIII. 2023… 00: 38… OVO JE NAVIJAČ KOGA SU HULIGANI IZ ZAGREBA UBILI U ATINI: Objavljena fotografija nesrećnog mladića! Maksimalna kazna za ubice… (foto, video)

Ovo je fotografija nesrećnog mladića:

On je preminuo od višestrukih uboda nožem koje je zadobio tokom teškog incidenta koje su u prestonici Grčke izazvali huligani zagrebačkog Dinama.

Nesrećni mladić u teškom stanju primljen je kasno sinoć u bolnicu. Ljekari su se borili za njegov život, ali spasa mu nije bilo.

Grčki portal “NewsIT” otkrio je detalje ovog svirepog ubistva.

“Navijača AEK- a izboli su huligani Dinama. Pogodili su arteriju na ruci, zbog čega je iskrvario. Povreda je uzrokovala njegovu smrt u bolnici. Kao da nije bilo dovoljno što je 29- godišnjak pao, ostali huligani su ga gazili i udarali palicama po glavi dok je ležao na zemlji”, piše pomenuti portal.

Čitaj još:   POLICIJA HAPSILA ŠIROM SRBIJE- MEDJU UHAPŠENIM I PAZARCI !!! Falsifikovali na hiljade pasoša, ličnih i vozačkih EU!!!

Oglasio se i AEK:

“Mihail, AEK te nikada neće zaboraviti, tražimo maksimalnu kaznu za ubice”

BONUS VIDEO: Αίματα στο δρόμο και κεράκια με κασκόλ της ΑΕΚ στο σημείο που κατέληξε ο αδικοχαμένος φίλος της ΑΕΚ

Kurir sport

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more