IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI DETALJI INCIDENTA ZBOG BURKINIJA NA PLAŽI U BARU: Evo šta se dešava sa Draganom Đ. koji nije dao djevojčici da se kupa u bazenu… (foto, video)

Dragan Đ. (64) iz Bara, vlasnik plaže na kojoj se dogodio incident sa devojčicom koja se kupala u burkiniju, navodno je uzeo sedam dana da odmori.

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 10. VIII. 2023… 00: 38… NOVI DETALJI INCIDENTA ZBOG BURKINIJA NA PLAŽI U BARU: Evo šta se dešava sa Draganom Đ. koji nije dao djevojčici da se kupa u bazenu… (foto, video)

Snimak na kome se vidi kako se raspravlja sa porodicom devojčice I.A. koja se kupala u burkiniju u bazenu na kupalištu u Roki biču u Baru već danima kruži društvenim mrežama.

Na snimku se čuje rasprava na plaži koja je navodno u njegovom vlasništvu.

– Trista gostiju se buni protiv toga. Ja treba vama da se prilagođavam? Imate 1.000 drugih plaža, idite tamo, ovde ne možete. Kraj priče – čuje se na snimku kako vlasnik tera porodicu muslimanske veroispovesti.

– Mi ćemo da idemo, ali hoću da znam razlog – insistirala je žena koju je vlasnik plaže terao.

– Zato što mrzim muslimane – rekao je Dragan i tu se snimak naglo prekida.

Dragan Đ. je tim povodom najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je “montirala i objavila” snimak na društenim mrežama. Vlasnik plaže je za Primorski portal kazao da je iskidana njegova rečenica sa ciljem zloupotrebe.

Čitaj još:   BRAVO: Nastavlja se liječenje, 1.374 povrijeđene osobe transportovane u Istanbul sa područja zemljotresa... (foto, video)

– Na bazenu Roki bič na Utjehi nije dozvoljeno kupanje u odeći i to je istaknuto na tabli koja se nalazi ispred kupališta – rekao je Dragan Đ. i dodao da mogu u burkiniju i hidžabu da se kupaju u moru, ali ne i u bazenu.

Tvrdi da je video isečen tako da ga predstavi u negativnom svetlu.

– Dao sam izjavu u policiji. Ja ću podneti krivičnu prijavu jer je snimak montiran i tako objavljen. Ko živi u Baru zna ko je Dragan. Čitav život živim sa muslimanima, imam prijatelje muslimane, u mojoj firmi radi 80 odsto muslimana, sarađujem sa njima, moji gosti su muslimani. Nikada nisam imao problema, ali su pravila za sve ista. Nije dozvoljeno kupanje u bazenu u odeći iz higijenskih razloga – rekao je Dragan Đ.

U međuvremenu su se oglasili iz tužilaštva i policije.

– Državne tužiteljke u ODT u Baru i VDT u Podgorici ocenile su da u radnjama zakupca privatne plaže u Baru koji je oterao maloletnu devojku i njenu familiju sa plaže zbog nošenja burkinija nema elemenata bilo kog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti – saopšteno je portalu RTCG iz Uprave policije.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić saopštio je u utorak da je “vinovnik incidenta na plaži u Baru” doveden u prostorije Odeljenja bezbednosti Bar radi izjašnjenja.

Čitaj još:   LUKA Cicmil- ”POP KOJI SJEDI” biće kažnjen zbog nepoštovanja HIMNE...

Detalji razgovora u policiji za sada nisu poznati.

Novinari su pokušali da kontaktiraju vlasnika plaže kako bi čuli i njegovu stranu priče, ali na telefon se javio muškarac koji je rekao da je Dragan Đ. uzeo sedam dana da “odmori od svega što mu se dogodilo”.

Muškarac je dodao da nije ovlašćen da priča o drugim detaljima incidenta.

(Kurir.rs/ Telegraf)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more