IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić pozvao je političke predstavnike manje brojnih naroda na zajednički nastup… (foto, video)

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić poziv je uslijedio nakon svih događaja iz proteklih dana, koje je okarakterisao kao nezapamćene još od devedesetih godina.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 12. VIII. 2023… 00: 15… Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić pozvao je političke predstavnike manje brojnih naroda na zajednički nastup… (foto, video)

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić pozvao je, putem svog tvitter naloga, političke predstavnike na zajedničko djelovanje u cilju suzbijanja sve većih izliva mržnje prema manje brojnim narodima u Crnoj Gori.

Njegov poziv uslijedio je nakon svih događaja iz proteklih dana, koje je okarakterisao kao nezapamćene još od devedesetih godina.

Čitaj još:   TURSKA I ISTANBUL- TORANJ KOJI FASCINIRA SVIJET

“Izlivi šovinizma i mržnje prema manjinama kakvi se ne pamte od devedesetih su poruka u kakvom ambijentu živimo. Pozivam političke predstavnike manje brojnih naroda da skupa nastupe i jedinstvenim djelovanjem odgovore na ovo. Ako to ne urade, istorija će ih pamtiti kao neuspješne”, naglasio je Fejzić.

Izvor: PA

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more