IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIN OTKRIO KAKO GRČKI KONOBARI PLJAČKAJU TURISTE: “Dao sam mu 50 eura, a onda je nestao…” (foto, video)

KONOBARI OĆITO Imaju trik kako da ojade goste restorana…

SOLUN: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 12. VIII. 2023… 01: 15… SRBIN OTKRIO KAKO GRČKI KONOBARI PLJAČKAJU TURISTE: “Dao sam mu 50 eura, a onda je nestao…” (foto, video)

Turista ke naveo da je u restoranu u koji inače odlazi doživio da mu ne vrate kusur…

U Facebook grupi Live grom Greece oglasio se jedan korisnik sa lošim iskustvom. On je naveo da je u restoranu u koji inače odlazi doživio da mu ne vrate kusur.

Kako je opisao, nije dobio čak 30 eura kusura, što je više nego što je sama porudžbina koštala.

Naveo je i da je riječ o restoranu na Sariju.

“Obraćam se grupi i svim članovima da budu oprezni pri plaćanju u kafanama i tavernama. Postoji bar u Sartiju za koji mislim da ima najbolji giros u gradu, a zove se O Grigoris. Ljetujemo u Sartiju 15 godina i nikada do sada nismo imali nikakvih problema. A pošto za sve postoji prvi put, danas smo kao i mnogo puta u protekle dvije nedjelje, ručali u O Grigorisu, tri girosa, dva piva i jedan sok, caѕiki i htipiti.

Čitaj još:   Vic dana Stoje 3 bjelca i zezaju crnca...

Račun je bio 27,50 eura. Dođe konobar, dam mu 57,50 eura (1h50, 1h5, 2h1, 1h0.50) i prođe 5 minuta. a on ne dođe da vrati kusur.

Kada sam mu rekao, uputio me je unutra u lokal i poslije kratkog objašnjenja vratili su mi snimak sa kamera, gdje se vidi šank gdje konobari predaju novac, a vidi se da ovaj naš konobar daje račun i daje 27,50 eura (1h20, 1h5, 2h1).

Pokušao sam da objasnim da sam mu dao novčanicu od 50 eura i da ne mogu da pogriješim jer mi je to bio posljednji papirni novac, ali uzalud. Vjerovatno je vezan posao i tako kradu.

Inače, nažalost, osim što lome vozila, kradu automobile i motore, sada su počeli i džeparenje turista po kafanama”, naveo je u svojoj objavi.

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more