IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE VLASNIK PLAŽE OPTUŽEN DA JE IZBACIO PORODICU IZ SANDŽAKA- jer je djevojčica nosila burkini: Evo šta je imao da KAŽE… (foto, video)

Dragan Đurović, vlasnik plaže “Rocky Beach” u Utjehi u Baru, saopštio da je podnio dvije krivične prijave zbog video- snimka sa plaže…

BAR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 13. VIII. 2023… 00: 15… OGLASIO SE VLASNIK PLAŽE OPTUŽEN DA JE IZBACIO PORODICU IZ SANDŽAKA- jer je djevojčica nosila burkini: Evo šta je imao da KAŽE… (foto, video)

Vlasnik plaže “Rocky Beach” ističe da je nanijeta nemjerljiva šteta njegovoj porodici

Đurović, Foto: Facebook

Dragan Đurović, vlasnik plaže “Rocky Beach” u Utjehi u Baru, saopštio je da je podnio dvije krivične prijave zbog, kako je kazao, montiranog video-snimka sa te plaže i “sračunate zlonamjerne manipulacije njime”.

Ističe da je taj snimak nanio nemjerljivu štetu njegovoj porodici.

Ukazao je, između ostalog, da je video u međuvremenu obrisan sa Fejsbuk naloga osobe koja ga je objavila.

“Osobe koje su pokrenule ovu prljavu kampanju, a koja je rezultirala neviđenim govorom mržnje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi na društvenim mrežama – upućenim meni lično, moraće da dostave crnogorskim istražnim organima telefon sa kompletnim snimkom događaja na Rocky Beach, iako su sada nedostupni, odnosno van države. Istina će nakon toga izaći na vidjelo, i to neokrnjena, i bez ikakvog spinovanja”, zaključio je Đurović.

Čitaj još:   JOŠ MALO I GOTOVO: Stiže nova promjena vremena, ide prognoza do petka… (foto)

Podsetimo, Đurović je optužen da je porodicu iz Sandžaka izbacio sa plaže jer je devojčica nosila burkini.

Nakon incidenta nekoliko dana na plaži koju Đurović drži gotovo da nije bilo žive duše.

Inače, Đurović je još ranije najavio da će podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je, kako je rekao, montirala i objavila na društenim mrežama video na kome je snimljena rasprava sa porodicom iz Sandžaka.

“Na bazenu Rocky beach na Utjehi nije dozvoljeno kupanje u odeći i to je istaknuto na tabli koja se nalazi ispred kupališta” kazao je tada Đurović i dodao da mogu u burki, hidžabu da se kupaju u moru kao što se i kupaju, ali ne i u bazenu.

Kako je dalje objasnio, svestan je da se snimak svađe podelio na nekoliko društvenih mreža, ali tvrdi da je snimak isečen tako da ga predstavi u negativnom svetlu.

Ekipa Telegraf.rs je nakon toga pokušala da stupi u kontakt sa njim, ali nam je njegov prijatelj tada rekao da je “Dragan otišao na sedam dana da od svega odmori”.

Čitaj još:   Tuča demonstranata i policije: Otimali i farbali policijske štitove, pomjerili ogradu... (foto, video)

izvor Ekspreso.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more