IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRIJUMF SVETOSAVSKE DIPLOMATIJE: Bocvana se priključila borbi za Kosmet, važna uloga oca Genitalija! (foto)

U Bocvanu bi uskoro trebalo da dođe i sveti otac Genitalije Masni – Kusturica, koji će da blagosilja ovaj objekat u cilju pojačavanja njegovog dejstva u nebeskoj ravni. Dolazak podvižnika Genitalija se očekuje u naredna dva mjeseca, samo se čeka da mu dostave relikvije koje su pripadale živim svecima SS i koje pojačavaju njegove mistične moći– vunene čarape Radovana Karadžića i nikad opranu uniformu i cokule đenerala Ratka Mladića…

Kosovo, odnosno svetosavskom terminologijom rečeno, Kosmet je srce Srbije i patriJotska srBska vlast na čelu sa hodajućim reliktima krvavih 90-ih – autokratom Aleksandrom Vučićem, Miloševićevim pulenom Ivicom Dačićem i njihovim ’’crnim mantijama’’ iz takozvane SPC, će se potruditi da tako i ostane!

Da diplomatski i parapsihološko-molitveni napori srBske svjetovne i crkvene vlasti, koje su u dubokoj simbiozi, konačno donose rezultate kada je u pitanju najvažnije političko pitanje u istoriji srBstva – očuvanje  Kosmeta, govori i primjer iz Bocvane, koja je postala prva država u Africi koja je ušla u diplomatsko-vjerski boj za očuvanje ”svete srBske zemlje”.

Kako MEGAEKSLUZIVNO javljaju naši izvori iz Nebeske Srbije, pop iz Bocvane Nagango Svetosavčević organizovao je u jednoj od dvije pravoslavno-svetosavske crkve u ovoj državi jaku duhovnu podršku Srbiji u naporima da očuva Kosovo.

SrBska braćo nama draga, zajedno ćemo sa Kosmeta istjerati vraga. Podrška iz Bocvane uskoro će stići, srBski barjak na Kosmetu ponovo će se dići!

Na svetosavskoj crkvi u Bocvani postavljeni su transparenti ’’Kosovo  is the heart of Serbia’’ i ’’God save Kosovo’’, čime je ova zemlja dala važnu podršku srBskom narodu u odbrani svojih svetinja.

’’S obzirom da je Kosovo faktički suverena država u kojoj je dominantno stanovništvo albansko, samo božija intervencija može Srbiji pomoći u ovom slučaju. Poznato je da je Kosovo ’srce Srbije’ pa je stoga razumljivo da pomognemo našoj svetosavskoj braći koja prolaze kroz teška iskušenja’’, rekli su naši izvori povezani sa svetosavskom ložom u Bocvani.

Čitaj još:   Pronađen Dr Nestorović: Pitali ga zašto je nestao, rekao je dvije rečenice i JEDNU SOČNU PSOVKU... (foto)

Kako su naveli, u Bocvanu bi uskoro trebalo da dođe i sveti otac Genitalije Masni – Kusturica, koji će da blagosilja ovaj objekat u cilju pojačavanja njegovog dejstva u nebeskoj ravni.

Sveti otac Genitalije Masni tihuje u svojoj keliji dok prikuplja i posljednje atome duhovnih emanacija iz Nebeske Srbije koje će mu pomoći da se otisne u Bocvanu i krene u sveti rat za odbranu Kosmeta

’’Velika je privilegija što će otac Genitalije osveštati ovaj objekat koji će nakon što bude odrađen taj čin emanirati 1000 puta jaču snagu svetosavlja koja će pomoći Srbiji da vrati Kosovo. Hodajući svetac Genitalije će doći u narednih dva mjeseca, samo se čeka da mu dostave relikvije koje su pripadale živim svecima SS i koje pojačavaju njegove mistične moći – vunene čarape Radovana Karadžića i nikad opranu uniformu i cokule đenerala Ratka Mladića’’, rekli su naši izvori iz Bocvane.

Naši izvori iz Nebeske Srbije ističu da je ovo veliki trijumf srpske diplomatije i neumornih molitvenih aktivnosti svetosavskih monaha raštrkanih po čitavom svijetu.

’’Za ovako važnu podršku iz Bocvane presudnu ulogu imala je srBska diplomatska mreža predvođena ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem, koji je u nebeskoj ravni bio podržavan neprestanim molitvama svetosavskih podvižnika. Sve je ovo rezultiralo velikim podvigom velikosrbstva u borbi za očuvanje kosovskih svetinja’’, rekli su naši izvori.

Kako su istakli, ovo je samo prvi, ali veoma važan korak u borbi za  povratak ’’srca Srbije’’ koje je trenutno, kako se čini, nepovratno odstranjeno iz tijela srBske države.

Čitaj još:   Crna Goro, raduj se: LAVICE OVJERILE VIZU IDU U TOKIO ... (foto)

’’Iako je Kosovo faktički suverena država svetosavski duhovno-politički krugovi su ubijeđeni da ono može da bude ponovo srBsko, samo je potrebna velika količina molitvenog podvižništva i vjere. Kada se prepuni mješina vjerskog fanatizma i odanosti ideji kosovskog stradalništva, onda je samo pitanje vremena kad će se srBska trobojka zavijoriti u Prizrenu’’, rekli su naši izvori iz Nebeske Srbije.

U.P.A.

*Napomena: Tekst je satiričnog karaktera i nema za cilj širenje lažnih informacija, već samo predstavlja nadrealistički osvrt na devijantna društveno-politička zbivanja.

izvor: http://aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more