IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Bizaran video na Instagram nalogu MILA Božovića: Gdje i koga čeka predsjednik opštine Budva? (foto, video)

Takozvana crnogorska metropola turizma, Budva, ulazi polako u peti mjesec v.d. stanja, dok predsjednik te opštine svoj mandat obavlja iz zatvorske ćelije u spuškom zatvoru. Već četiri mjeseca svjedočimo nizu bizarnih i tragikomičnih situacija borbe za vlast u njegovom odsustvu, i kad se učinilo da su predstavnici lokalne vlasti istrošili svoje bizarne ideje, najnoviji video pokazuje da vlast u Budvi ima još ponekog ”keca u rukavu” kojim pomjera granice zdravog razuma.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 15. VIII. 2023… 20: 15… Bizaran video na Instagram nalogu MILA Božovića: Gdje i koga čeka predsjednik opštine Budva? (foto, video)

Milo Božović privođenje, Foto: Mara Babović

Na instagram nalogu Mila Božovića, koji u njegovom odsustvu održava nepoznata osoba, osvanuo je juče krajnje bizaran video sa izmontiranim fotografijama predsjednika opštine Budva uz “zanimljivu” poruku “čekamo te”.

Božović koji je na videu nasmijan na fotografijama iz perioda kampanje za lokalne izbore šalje poruku “čekamo te”. Da li je on “aminovao” objavljivanje ovakvog videa ne zna se, ali je ova poruka više nego bizarna, s obzirom gdje se trenutno nalazi predsjednik opštine Budva i sa kakvim optužbama se suočava, kao i sa koliko dugom zatvorskom kaznom.

Čitaj još:   PENDREKOM NA SLOBODU MEDIJA

Kome je upućena, i koga to čeka Božović u zatvoru u Spužu, ne zna se, kao ni to da li je ovo samo plod nečije “nepresušne ljubavi” nekog obožavaoca njegovog lika i djela, koji pokušava da održi njegovo prisustvo u Budvi i šalje mu poruku da ga u Budvi ne mogu dočekati, dok se njegovi politički saborci bore ko će sada ugrabiti što veči dio kolača i uskočiti u Božovićevu fotelju.

Podsjećamo, Božović je uhapšen 13.aprila po nalogu SDT- a koje ga sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije i šverc droge.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more