IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U ZAGREBU: Navijači AEK- a ipak došli u HRVATSKU, htjeli da uđu na Maksimir, reagovala policija… (foto, video)

Fudbaleri Dinama dočekuju na Maksimiru AEK u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

ZAGREB: Svijet, Sport, Putovanja, vijesti, utorak, 15. VIII. 2023… 18: 15… HAOS U ZAGREBU: Navijači AEK- a ipak došli u HRVATSKU, htjeli da uđu na Maksimir, reagovala policija… (foto, video)

Navijačima AEK-a je zabranjeno da uđu na stadion, ali su pomenuti došli iz Velike Britanije i kupili ulazice za zapadnu tribinu.

Luka Stanzl / Pixel Media / Profimedia

Trebalo je da to bude revanš, ali su nemili događaji iz Atine prošle sedmice, u kojima je ubijen grčki navijač, doveli do odlaganja duela dva kluba. Iz tog razloga, okršaj u Zagrebu izaziva posebnu pažnju evropske javnosti. 

Uoči utakmice visokog rizika između Dinama i AEK-a, policija je podsjetila da je do ponoći na snazi posebna regulacija saobraćaja i pozvala navijače da se na vreme upute na stadion.

Policija je popodne podsjetila navijače da neće moći da uđu na stadion bez personalizovane karte i lične karte. 

Čitaj još:   PREGAŽENE KOMITE STVARNO PREĆERALE!!! ''Zar vam nije žao RAZMAZANE šminke ovakve ljepotice!''?

Ulaz na stadion Maksimir biće zabranjen posjetiocima pod dejstvom alkohola, licima koja nemaju personalizovanu kartu, posjetiocima kod kojih se utvrdi da posjeduju zabranjene stvari, kao i licima za koja postoji vjerovatnoća da ugroze sigurnost drugih lica na utakmici. 

  • Mi smo jučer u međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman zatekli četiri državljana Velike Britanije koji su imali uredno kupljene karte za zapadnu tribinu. U razgovoru su rekli da su navijači AEK-a pa su nakon toga to demantirali. Međutim, u saradnji s Dinamom njima su karte poništene i oni su stavljeni pod nadzor policije u objektu smještaja i oni neće biti na utakmici – otkrio je Marko Rašić, načelnik zagrebačke policije, piše Sportal.

BONUS VIDEO: Duel Dinama i AEK-a u Zagrebu pod lupom nakon navijačkih nereda

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more