IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U ZAGREBU: Navijači AEK- a ipak došli u HRVATSKU, htjeli da uđu na Maksimir, reagovala policija… (foto, video)

Fudbaleri Dinama dočekuju na Maksimiru AEK u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka.

ZAGREB: Svijet, Sport, Putovanja, vijesti, utorak, 15. VIII. 2023… 18: 15… HAOS U ZAGREBU: Navijači AEK- a ipak došli u HRVATSKU, htjeli da uđu na Maksimir, reagovala policija… (foto, video)

Navijačima AEK-a je zabranjeno da uđu na stadion, ali su pomenuti došli iz Velike Britanije i kupili ulazice za zapadnu tribinu.

Luka Stanzl / Pixel Media / Profimedia

Trebalo je da to bude revanš, ali su nemili događaji iz Atine prošle sedmice, u kojima je ubijen grčki navijač, doveli do odlaganja duela dva kluba. Iz tog razloga, okršaj u Zagrebu izaziva posebnu pažnju evropske javnosti. 

Uoči utakmice visokog rizika između Dinama i AEK-a, policija je podsjetila da je do ponoći na snazi posebna regulacija saobraćaja i pozvala navijače da se na vreme upute na stadion.

Policija je popodne podsjetila navijače da neće moći da uđu na stadion bez personalizovane karte i lične karte. 

Čitaj još:   NENAD Zečević- Da li se u Crnoj Gori stvara policijska država...

Ulaz na stadion Maksimir biće zabranjen posjetiocima pod dejstvom alkohola, licima koja nemaju personalizovanu kartu, posjetiocima kod kojih se utvrdi da posjeduju zabranjene stvari, kao i licima za koja postoji vjerovatnoća da ugroze sigurnost drugih lica na utakmici. 

  • Mi smo jučer u međunarodnoj zračnoj luci Franjo Tuđman zatekli četiri državljana Velike Britanije koji su imali uredno kupljene karte za zapadnu tribinu. U razgovoru su rekli da su navijači AEK-a pa su nakon toga to demantirali. Međutim, u saradnji s Dinamom njima su karte poništene i oni su stavljeni pod nadzor policije u objektu smještaja i oni neće biti na utakmici – otkrio je Marko Rašić, načelnik zagrebačke policije, piše Sportal.

BONUS VIDEO: Duel Dinama i AEK-a u Zagrebu pod lupom nakon navijačkih nereda

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more