IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Policajki Dženani prijeti suspenzija- krvniku otkrila lokaciju Nizame! Tužilaštvo provjerava navode! (foto)

Tužilaštvo Tuzlanskog kantona provjerava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gdje se nalazi njegova nevjenčana supruga Nizama Hećiimović koju je brutalno prebio, zatim uživo na Instagramu likvidirao.

Skandalozan čin

Prema informacijama “Avaza”, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TK obavijestio postupajuću tužiteljicu.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, riječ je o skandaloznom činu.

Kako je portal “Avaza” već objavio, Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame, kazala je da je ona bila kod nje sedam dana sa djetetom prije nego što ju je krvnik pronašao.

Osmi dan su izdali lokaciju

– Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gdje se krije – rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mjesto na kojem se Nizama skrivala, pa nastavila.

Čitaj još:   PRAVI HOROR NA AVALI: Ima mrtvih, Hitna vozi povređene...

– Nizama se žalila da ima problema i zato je i pobjegla kod mene sa djetetom od tog nasilnika – kaže skrhana tetka tragično preminule žene.

Ubio tri osobe…

Podsjećamo, pomahnitali Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevjenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gdje ubio oca i sina Denisa i Ondera Džengiza, a ranio Harisu Džengiz. 

NERMIN Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

izvor: avaz.ba, republika.rs

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more