IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA- Sve se završilo jednom prekršajnom prijavom, ko je sve učestvovao u tuči: Sin Vučićevog kuma, rođak Slobodana Miloševića… (foto)

Epilog svađe u Budvi 27. jula oko 03:15 časova dvije grupe državljana Srbije, te potresnih scena sa objavljenog snimka, gdje se nakon razmirica i guranja vidi kako mladića, dok je ležao na asfaltu gazi automobil, su samo novčane kazne, upozorenja i ”ukori”. Sve prošlo bez krivičnih prijava i bez mnogo talasanja nakon toga i to samo zato što su, prema saznanjima Standarda, učesnici incidenta poznati policiji od ranije i što su sinovi poznatih roditelja.

Naime, u svađi su učestvovali Dušan Milošević, sin brata Slobodana Miloševića, s jedne strane i sa druge Uroš Panić, sin kontraverznog biznismena Petra Panića najpoznatijeg po tituli kuma predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Pregažani mladić je Aleksandar Pešić, koji je prošao bez težih posljedica, a pregazio ga je “saborac” u svađi i drug, pomenuti Milošević, očigledno slučajno jer je, kako saznajemo, bio pijan.

Tužilac je prvo ocijenio da je riječ o saobraćajnoj nezgodi i ovlastio policijske službenike da izvrše uvidjaj.
Nakon dodatno uzetih izjava i prikupljenih obavjestenja Tužilac je ocijenio da nema elemenata krivičnog djela.

Milošević je lišen slobode jer je vozio pod dejstvom alkohola zbog čega je u skraćenom postupku sproveden sudiji za prekršaje u Budvi.

Pešić kao oštećeni u saobraćajnoj nezgodi se tom prilikom nije pojavio u Sudu za prekršaje iako mu je od strane policijskog službenika bilo izričito rečeno da dođe. Iz tog razloga je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka odbačen – u dijelu saobraćajne nezgode, dok je u dijelu koji se odnosi na upravljanje pod dejstvom alkohola kažnjen novčanom kaznom.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: "Crnogorke naprijed, a tebi Vukčeviću srednji prst gore!" (foto, video)

Svi učesnici su u izjavama bili izričiti da ne žele podnošenje bilo kakvih prijava, a kako policijski službenici nisu raspolagali drugim materijalnim dokazima, njima je izrečena mjera upozorenja.

Ovo inače nije prvi put da budvanska policija ima posla sa Urošom Panićem. Nešto slično mu se desilo prošle godine u Crnoj Gori, kada je napravio saobraćajni prekršaj u Budvi. Kada je došao pred sud, da plati kaznu, nepropisno je parkirao skupocjeni BMw, pa mu je crnogorska policije odnela taj auto, a Panić je morao da plati i tu kaznu.

Paniću je u aprilu ove godine u Beogradu policija pompezno oduzela “lamborgini” dok se snimao telefonom za društvene mreže i pravio nebrojene saobraćajne prekršaje, vozio bahato i vrijeđao policiju. “Lamborgini” je bio vozilo rent a kar agencija, a vlasnik pomenute agencije „Samlin“ je Petar Panić, otac mladog Uroša Panića i kum predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Čitaj još:   Zdravko Krivokapić o projektu manjinske vlade: Ponovo je sve u rukama Mila Đukanovića... (foto, video)

Panić, osim što je kum predsjednika Republike, otac tiktokera Uroša i osuđivano lice koji je nekoliko godina proveo po ustanovama zatvorenog tipa, a proslavio se prebijanjem advokata Nikole Barovića, takođe je i, u pravom smislu te riječi, kontroverzni biznismen.

izvor: standard.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more