IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

U svom stilu HRVATSKI PREDSJEDNIK opet briljirao: Digli su mi živac, najviše ih je iz Srbije- SATRAT ĆE ME AUTOM! (foto, video)

Otkrio, ovo mu je zadnja godina u kojoj ide biciklom na drugi kraj otoka… Milanović u Jelsi objasnio zašto više neće voziti bicikl po otoku: “Netko će me satrat!

JELSA- HVAR: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 15. VIII. 2023… 11: 15… U svom stilu HRVATSKI PREDSJEDNIK opet briljirao: Digli su mi živac, najviše ih je iz Srbije- SATRAT ĆE ME AUTOM! (foto, video)

Predsjednik Republike Zoran Milanović sudjelovao je na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Jelsa povodom Dana Općine i blagdana Velike Gospe.

– Mala zemlja, puno otoka! Mali otoci, svi slični, a opet svi drukčiji. Svaki na svoj način poseban – opisao je u prigodnom obraćanju predsjednik Milanović svoje viđenje hrvatskih otoka.

Usporedio je otok Hvar s drugim otocima kazavši kako su svi uglavnom isti.

– Na svim tim našim otocima– dugačkim, relativno visokim, izbočenim i isturenim iz mora imaš neku putanju,krećeš s neke točke, s nekog mjesta kroz neku pustopoljinu, kroz kamen – opisao je.

Za otok Hvar Milanović je istaknuo da je poseban i drugačiji jer, kako je pojasnio “sva njegova opisana, materijalna i u školi učena povijest je zbijena na zapadni dio otoka. Sve je tu, i antika i predantika i brončano doba, srednji vijek, novi vijek.

A kada se ide prema istoku, ide se u beskraj i dolazi se negdje gdje je more i gdje prije par stotina godina nije bilo ničega. To su mjesta, između ostalih Jelsa, Humac, Poljica i na kraju Sućuraj“, dodao je.

Milanović se prisjetio i svojih vožnji po Hvaru biciklom, pa je opisao susret i razgovor s jednim stanovnikom Hvara kojega je sreo na cesti prema Poljicima, na prijelazu s nove ceste na staru cestu.

Čitaj još:   PAŽNJA, JOŠ NIJE GOTOVO: Do kraja sedmice kiša, u ponedjeljak u višim područjima snijeg... (foto)

– To je taj put u beskraj, koji gledam sa sjetom jer ga uskoro više neće biti, sve će to biti prava cesta. Uskoro neće biti mikrosredine na našim otocima – rekao je referirajući se na činjenicu da ga čovjek s kojim je razgovarao nije ni prepoznao jer živi u svojoj mikrosredini.

No, kako je otkrio za Dnevnik Nove TV, ovo mu je zadnja godina u kojoj ide biciklom na drugi kraj otoka.

– I to ne zato što više ne mogu, nego zato što će me netko satrat‘ autom, jer je sve više i više gostiju. A najbrojnije tablice ove godine, a brojao sam ih, jer mi je svaki digao živac, bile su iz Srbije – dodao je Milanović, te uz osmijeh na licu pojasnio zašto odustaje od vožnje bicikla:

– Ma ne, planiram se zdebljat.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović boravi na Hvaru, u Jelsi, povodom dana te opštine, ali i praznika Velika Gospa, a opet je svojim izajavama zasmejao prisutne.

Zagreb, Hrvatska – 22. prosinca 2019: Kandidat Socijaldemokratske partije (SDP) Hrvatske Zoran Milanović, prema još uvijek neslužbenim podacima, pobjednik s najviše glasova u prvom prvom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske tako da će u drugom krugu koji će se odrati 5. siječnja biti protukandidat Kolindi Grabar-Kitarović ( Stipe Majic – Anadolu Agency )

Milanović je na proslavi, na kojoj su bili i drugi hrvatski zvaničnici, otkrio da voli da letuje na Hvaru i da često vozi bicikl. Ali, kako je otkrio za Dnevnik Nove TV, ovo mu je zadnja godina u kojoj ide biciklom na drugi kraj ostrva.

– I to ne zato što više ne mogu, nego zato što će me neko satrat’ autom, jer je sve više i više gostiju. A najbrojnije tablice ove godine, a brojao sam ih, jer mi je svaki digao živac, bile su iz Srbije – dodao je Milanović za Dnevnik Nove TV, pa uz osmeh pojasnio zašto odustaje od vožnje bicikla.

Čitaj još:   UŽAS U ZAGREBU: Smrt maloljetnice, tijelo umotano u tepih… (foto i video)

– Ma ne, planiram da se udebljam- rekao je.

BONUS VIDEO: Željko Komšić:”Milanović bi odlikovao Karadžića i Mladića” Sirotinjske stipendije sinu HDZ ministra Sattler

izvor N1

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more