IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRŽAVLJANIN BIH UHVAĆEN SA 35 KILOGRAMA KOKAINA: NOVI REKORD U ZALIJENI DROGE… (foto)

Istražioci iz odjeljenja za narkotike kelnske policije saopštili su danas da su imali rekordnu zaplijenu droge i to u automobilu 25- godišnjeg vozača iz Bosne i Hercegovine, gdje je pronađeno čak 35 kilograma kokaina.

BON: Svijet, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 17. VIII. 2023… 00: 58… DRŽAVLJANIN BIH UHVAĆEN SA 35 KILOGRAMA KOKAINA: NOVI REKORD U ZALIJENI DROGE… (foto)

Dalju istragu sprovodi istražna kancelarija carine Esen,a u ime kancelarije javnog tužioca u Bonu, prenosi “Focus”.

Mediji prenose da je droga bila tako slabo sakrivena da su i sami inspketori bili iznenađeni. Inače, ulična vrijednost otkrivenog kokaina kreće se, prema različitim procjenama, od 2,5 do 3,7 miliona evra.

“On je bukvalno 30 paketa kokaina, spakovanog poput cigli, stavio u dio automobila gdje stoji rezervni točak. Moje kolege odavno nisu imale tako lak ulov, jer je bilo više nego očigledno. Rijetko koji krijumčar tu stavlja drogu”, rekao je Jens Ahland, portparol policije.

Čitaj još:   HAOS U GRUPI I ŠOK U NJEMAČKOJ: MAKEDONCI DO SENZACIJE, mogu i do Katara! (foto i video)

“Ovo je novi rekord kada je riječ o količini zaplijenjene droge”, rekao je Ahland, dodavši samo da je krijumčar drogu prevozio iz Belgije te da je krajnje odredište navodno trebala da bude Slovenija.

Iz policije nisu željeli da iznose bilo kakve druge detalje, posebno ne o krijumčaru, već su samo naveli da je uhapšen. Dalju istragu sprovodi istražna kancelarija carine Esen,a u ime kancelarije javnog tužioca u Bonu, prenosi “Focus”.

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more