IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS NA ADI BOJANI: Bivši policajac izboden nožem, uhapšeni osumnjičeni u tuči, među njima i maloljetnik… (foto)

Kako je saopšteno iz policije, u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani došlo je do upotrebe noža od strane tada nepoznatih osoba prema oštećenom koji je tom prilikom zadobio povrede.

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 17. VIII. 2023… 18: 58… UŽAS NA ADI BOJANI: Bivši policajac izboden nožem, uhapšeni osumnjičeni u tuči, među njima i maloljetnik… (foto)

Izvršioci su se nakon počinjenih krivičnih djela koja im se stavljaju na teret dali u bjekstvo”, navodi policija.

Ada Bojana

Bivši službenik Uprave policije R.F. (43) ranjen je preksinoć u Ulcinju, a policija je, kako je saopšteno, uhapsile osumnjičene za pokušaj ubistva- H.L (18)  i maloljetnog J.L, kao i A.Č zbog krivičnog djela učestvovanje u tuči.

Naime, kako je saopšteno iz policije, 15. avgusta oko 18.30 časova u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani došlo je do upotrebe noža od strane tada nepoznatih osoba prema oštećenom koji je tom prilikom zadobio povrede.

“Intenzivnim aktivnostima koje su sprovedene u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica, identifikacije počinilaca, te u konačnom rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju, policijski službenici došli su do sumnje da su izvršioci H.L. (18) i maloljetno lice staro 17 godina, oba iz Bara, dok se trećem osumnjičenom– A.Č (22) iz Republike Srbije, na teret stavlja krivično djelo učestvovanje u tuči”, navodi policija.

Čitaj još:   JAVLANICA: Obilježena 77. godišnjica Bitke za ranjenike ... (foto)

Naime, sumnja se da su sedamnaestogodišnji maloljetnik i H.L. 15. avgusta u naznačenom periodu na parking prostoru jedne plaže na Adi Bojani prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba upotrebom noža nanijeli povrede u predjelu grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.

“Nakon toga, A.Č. je fizički napao oštećenog koji je odmah potom vozilo stavio u pogon i uputio se ka Ulcinju, na ukazivanje ljekarske pomoći. Izvršioci su se nakon počinjenih krivičnih djela koja im se stavljaju na teret dali u bjekstvo”, navodi policija.

Oni su uhapšeni i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more