IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZOJA Bojanić- Lalović, poslanica DPS- a: Pregovori pokazuju da nije sigurno da će vlada uopšte biti formirana… (foto, video) 

Ukoliko Milojko Spajić sastavi 44. Vladu Crne Gore ona će biti reinkarnacija Vlade Zdravka Krivokapića i završiće na isti način. To na osnovu dosadašnjih pregovora zaključujuu Demokratskoj partiji socijalista.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 17. VIII. 2023… 20: 58… ZOJA Bojanić- Lalović, poslanica DPS- a: Pregovori pokazuju da nije sigurno da će vlada uopšte biti formirana… (foto, video) 

Pregovori još pokazuju, smatra ona, da nije sigurno da će vlada uopšte biti formirana, niti je sigurno ko će je činiti.

„Vidjeli smo na osnovu pregovora ovih dana da su oni sve samo ne principijelni kao što se o tome često govorilo. Da se insistira samo na tome ko će i kako dobiti koji resor. Vlada koja bi iz ovakvih pregovora eventualno bila formirana biće isto takva. Jedino što možemo znati jeste da će ona trajati kraće nego sami pregovori. Ovakvo vođenje pregovora brine i ukazuje na to da Crna Gora gubi vrijeme“, kazala je poslanica DPS-a Zoja Bojanić-Lalović za Televiziju E.

Čitaj još:   Muzički spektakl i vatromet u Podgorici povodom Dana nezavisnosti Crne Gore... (foto i video)

BONUS VIDEO: Pressing/ Zoja Bojanić Lalović, profesorica književnosti/ Urednica Milica Pavićević

Pregovori još pokazuju, smatra ona, da nije sigurno da će vlada uopšte biti formirana, niti je sigurno ko će je činiti.

„Kada je riječ i položaju koalicije Zajedno, mi smo od početka jasni. Ukoliko želi da se formira jedna reformska, proevropska, prozapadna vlada mi smo tu da preuzmemo odgovornost i da preuzmemo vođenje državom. Sve ostalo ne prihvatamo. Kompromise, neprincipjelne aranžmane koji nijesu u skladu sa našim uvjerenjima, nećemo prihvatiti zbog bilo kakve ministarske funkcije“, poručila je Bojanić- Lalović za Televiziju E.

BONUS VIDEO: Zoja Bojanić Lalović: Naš prioritet biće ulaganje u savremeno obrazovanje

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more