IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

IVAN Vuković: Desna ruka VESNA Bratić staraće se o imovini Glavnog grada, ozbiljna kompromitacija… (foto)

Naime, nekadašnji gradonačelnik Podgorice reagovao je na imenovanje Milice Kadović za vršioca dužnosti direktora Direkcije za imovinu. Podsjećamo, Kadović je u 42. vladi bila na poziciji državne sekretarke u resoru Bratić

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Ivan Vuković, kazao je da će se “desna ruka” nekadašnje ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić starati o imovini Glavnog grada, navodeći da je to “ozbiljna kompromitacija” za aktuelnu gradsku upravu Podgorice.   

Naime, nekadašnji gradonačelnik Podgorice reagovao je na imenovanje Milice Kadović za vršioca dužnosti direktora Direkcije za imovinu. Podsjećamo, Kadović je u 42. vladi bila na poziciji državne sekretarke u resoru Bratić.

“140 direktora smijenjenih po političkom ključu, (za sada) 300.000 eura štete po budžet Crne Gore, formiran predmet u SDT-u, angažovan Specijalni policijski tim … i, onda, ex-državni sekretar (desna ruka ex-ministarke) staraće se o imovini Glavnog grada. Ozbiljna kompromitacija za Glavni grad”, napisao je Vuković u objavi na platformi Iks, do skora poznatoj kao Twitter.

Čitaj još:   KO BI SE OVOME NADAO: Narednih dana sunčano sa temperaturama do 29 C... (foto)

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more