IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BORIS Mugoša na izjavu IVICE Dačića: Prvo je na udaru bila Bošnjačka PARTIJA, pa ADRIJAN Vuksanović, sad i Albanske MANJINE… (foto)

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša osvrnuo se na izjavu srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je rekao da Albanci imaju plan za stvaranje velike države koja će se prostirati od Tetova do Ulcinja…

Ceremoniji pocetka radova u Palati Srbija u Beogradu prisustvovali su predsednik i premijer Srbije Tomislav Nikolic i Ivica Dacic, ministri energetike Srbije i Rusije Zorana Mihajlovic i Aleksandar Novak, predsednik Upravnog odbora Gasproma Aleksej Miler i generalni direktor Srbijagasa Dusan Bajatovic. Izgradnja deonice gasovoda “Juzni tok” kroz Srbiju je pocela danas, 24. novembra 2013. zavarivanjem cevi u backom selu Sajkas. (BETAPHOTO/EMIL VAS/EV)

“Čisto jedno zapažanje kada je u pitanju narativ oko partija manje brojnih naroda, u susret formiranju 44.Vlade– prvo je iz poznatih centara i od strane njihovih glasnogovornika na udaru bila Bošnjačka, pa Adrijan Vuksanović, pa sad Albanci…”, naveo je Mugoša na Tviteru.

izvor: aktuelno.me

Čitaj još:   BORIS Mugoša: Zna se ko se za šta zalaže na našoj političkoj sceni, nikakvi sporazumi neće zamagliti suštinu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more