IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA- NAKON HAOSA ispred Top Hila, oglasila se CRNOGORSKA POLICIJA: Incident za vrijeme nastupa DINE Merlina, nema veze sa DRITANOM Abazovićem… (foto)

On je bezbjedno, uz prisustvo pripadnika policije koji su angažovani na njegovom ličnom obezbjeđenju, napustio ovaj objekat…

Incident između grupe mladića, koji se dogodio sinoć oko 2.30 časova, u Budvi nije imao veze sa premijerom u tehničkom mandatu Dritanom Abazovićem, saopšteno je iz Uprave policije.

“Abazović nije napadnut prilikom boravka u jednom ugostiteljskom objektu u tom gradu. On je bezbjedno, uz prisustvo pripadnika policije koji su angažovani na njegovom ličnom obezbjeđenju, napustio ovaj objekat iz razloga koji nisu vezani za događaj u kojem je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane nekoliko osoba u istom objektu, kada je intervenisalo obezbjeđenje lokala”, ističu u policiji.

Dakle, naglašavaju, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane nekoliko osoba, pa su policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, upozorili učesnike incidenta, a onda i izdali naređenje, o šta su se oni oglušili, “te su policijski službenici u odnosu na tri losobe upotrijebili sprej sa nadražujućim dejstvom”.

Čitaj još:   ZA BEOGRAD, ZA BEOGRAD Političko-ideološka matrica zauvijek zarobljena...

“Nakon toga oni su dovedeni u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Budva, od njih su prikupljena obavještenja i sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da u radnjama ovih osoba nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Protiv njih će biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru”, zaključuju u Upravi policije, prenosi CdM.

izvor: Cdm.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more