IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŽARKO Laušević hitno HOSPITALIZOVAN- Zdrastveno stanje glumca u strogoj tajnosti… (foto, video)

Tokom vikenda urađene su mu hitne analize. Narušeno zdravstveno stanje glumca od prije nekoliko mjeseci kulminiralo je poslednjih dana, pa je hitno hospitalizovan i trenutno je na daljim ispitivanjima.

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 21. VIII. 2023… 19: 58…  ŽARKO Laušević hitno HOSPITALIZOVAN- Zdrastveno stanje glumca u strogoj tajnosti… (foto, video)

ŽARKO Laušević nije želio da propusti nastavak snimanja serije “Kalkanski krugovi” tokom ljeta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da je od strane filmske ekipe maksimalno bio ispoštovan.

Foto: YouTube screenshot/ Pink.rs

Glumac Žarko Laušević primljen je prije nekoliko dana u KBC “Bežanijska kosa”, saznaje 24sedam.

 Narušeno zdravstveno stanje glumca od prije nekoliko mjeseci kulminiralo je posljednjih dana, pa je hitno hospitalizovan, a kako ovaj portal  saznaje trenutno je na daljim ispitivanjima.

Izvor blizak glumcu rekao je za pomenuti  portal da bez obzira na situaciju Laušević nije želeo da propusti nastavak snimanja serije “Kalkanski krugovi” tokom ljeta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da je od strane filmske ekipe maksimalno bio ispoštovan.

Čitaj još:   NOVAC ZA BAHAĆENJE Vučićevog sina: Danilo, u kolima pod rotacijom i sa "Kobrama" stigao na utakmicu u... (foto)

Tokom vikenda njemu su urađene hitne analize krvi, te će dalji tok liječenja biti određen spram toga.

Laušević nije želio da propusti nastavak snimanja serije “Kalkanski krugovi” tokom ljeta, a na kojoj je radio u Aranđelovcu, te da je od strane filmske ekipe maksimalno bio ispoštovan.

BONUS VIDEO; ŽARKO LAUŠEVIĆ HITNO PREVEZEN U BOLNICU!

izvor CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more