IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILUTIN Cerović: Autogena ugroženost profesionalnih Srba… (foto, video)

Kada želite da napravite političku karijeru u Srbiji, ili među profesionalnim Srbima u Crnoj Gori, kada želite da se preko noći afirmišete i eventualno obogatite, onda morate obavezno da ponavljate ovakvu laž koja prolazi kao brzi voz – Srbi su ugroženi u celom regionu, Srbe proganjaju svuda!

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 23. VIII. 2023… 00: 18… MILUTIN Cerović: Autogena ugroženost profesionalnih Srba… (foto, video)

U Srbiji preko tri i po decenije ista mantra, ista floskula, ista prevara, ista retorika i zamena teza  koja se sprovodi na javnoj političkoj sceni.

Piše: Milutin Cerović

Znate onu izreku: Povika na vuka-dok lisica meso nosi?

Evo u Srbiji preko tri i po decenije ista mantra, ista floskula, ista prevara, ista retorika i zamena teza  koja se sprovodi na javnoj političkoj sceni.

Evo koja laž je u pitanju.

Kada želite da napravite političku karijeru u Srbiji, ili među profesionalnim Srbima u Crnoj Gori, kada želite da se preko noći afirmišete i eventualno obogatite, onda morate obavezno da ponavljate ovakvu laž koja prolazi kao brzi voz – Srbi su ugroženi u celom regionu, Srbe proganjaju svuda!

Znate ko se najviše pronađe i ko se peca na tu ”čobansku demagogiju”!?

Čitaj još:   ADNAN ČIRGIĆ: Srbija preuzela vlast nad Crnom Gorom, Vučić ne ponavlja Miloševićeve greške...

Baš oni Srbi koji to uopšte nisu, baš oni Srbi koji nigde i nikada nisu ugroženi, sem od sebe samih.

Ovako izgleda beogradska propaganda na čijim lažima već tri generacije političara u Srbiji prave političke karijere, gde sebe pozicioniraju kao profesionalne Srbe, koji žive od srbovanja i bogate se baš od navodne brige o lažno ugroženom srpstvu u regionu.

To je zbilja neviđena zamena teza i kolosalna decenijska laž, a stvarnost je sasvim obrnuta.

Baš ti lažno ugroženi Srbi ugrožavaju sve moguće narode u regionu, a pogotovu u Crnoj Gori, Kosovu i BiH.

Inače svuda unaokolo stalno traže veća prava no što ih imaju svi drugi narodi i nacije, a to namerno rade da bi izazvali sukobe od kojih cene da mogu da profitiraju.

Priča o ugroženosti Srba u regionu je očigledna ”fejk” ujdurma. To je zaista brutalna laž koja se namerno protura, ne bi li se od te priče profitiralo prije svega politički, ali i finansijski.

Na kraju da konstatujemo i ovo: Jedino na celom svetu gde su Srbi ugroženi stoleće i po, su Srbi u sred Srbije, ali to se ne računa, od te istine nema se vajde što bi se reklo.

Čitaj još:   MILUTIN Cerović: Istina o lažnim prosvetiteljima... (foto)

BONUS VIDEO: #KNEŽEVIĆ:NISMO DOBILI PONUDU ZA ULAZAK U VLADU #VUČIĆ:USKORO ODLUKA O AMBASADORU

izvor aktuelno.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more