IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UPALA IM “SJEKIRA U MED”- Oboren rekord u IZLEŽAVANJU U CRNOJ GORI: Nastavlja se borba za nagradu od 1.000 eura… (foto- video)

Na takmičenju u izležavanju koje se održava u crnogorskom Etno-selu Brezna, koje se nalazi između Nikšića i Plužina, jutros je oboren rekord.

Ukupno čak 12 takmičara leži više od 120 sati, pa je na taj način oboren dosadašnji rekord pobjednice takmičenja iz 2021. godine Podgoričanke Dubravke Aleksić, koja je ležala 117 sati. To je za agenciju Anadolija kazao organizator takmičenja i vlasnik Etno-sela Brezna Mićo Blagojević.

Takmičenje je počelo u petak ujutro i učestvovao je 21 takmičar. U međuvremenu, devet takmičara je odustalo, a njih 12 se bori za nagradu od 1.000 eura.

Pravila su takva da je učesnicima zabranjeno da ustaju, ali dozvoljeno je spavanje, čitanje knjiga, hrana i piće. Na svakih osam sati takmičarima je dozvoljeno da odu u toalet.

Čitaj još:   VIC DANA: Mujo i Fata ašikuju na klupi u parku, a onda mu ona iznenada opali šamar… (foto)

Ovo je takmičenje po kojem je Crna Gora jedinstvena u Evropi, a posebno je zanimljivo zbog prihvaćenog stereotipa da su Crnogorci lenji.

izvor: RTCG.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more