IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović: Iznenađen sam, siguran sam da JOVANA Marović nije prijetnja po bezbjednost SRBIJE… (foto)

JAKOV Milatović je ocjenio zabrana ulaska zbog različitog političkog mišljenja je praksa koju moramo ostaviti iza nas ako želimo graditi dobrosusjedske odnosa…

PODGORICA: Crna Gora Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 24. VIII. 2023… 10: 18… JAKOV Milatović: Iznenađen sam, siguran sam da JOVANA Marović nije prijetnja po bezbjednost SRBIJE… (foto)

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se povodom odluke Srbije da ne dozvoli ulazak Jovani Marović bivšoj potpredsjednici Vlade i ministarki evropskih poslova.

-Upravo sam razgovarao sa Jovanom Marović. Dobro je i stigla je u Crnu Goru. Iznenađen sam da joj je zabranjen ulazak u Srbiju, a posebno imajući u vidu njen dugogodišnji angažman u civilnom sektoru kako u Crnu Goru tako i u regionu. Siguran sam da Jovana nije prijetnja po bezbjednost– saopštio je Milatović.

Čitaj još:   GI 21. maj: Važno svakodnevno razobličavati crnogorsku političku klasu... (foto)

On je ocjenio zabrana ulaska zbog različitog političkog mišljenja je praksa koju moramo ostaviti iza nas ako želimo graditi dobrosusjedske odnose.

-Region u kon budućnosti, treba da teži otvorenim granicama za građane, i kada su kritički nastrojeni prema vlastima i politikama– zaključio je JAKOV Milatović.

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more