IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JOVANA Marović odgovorila ALEKSANDRU Vučiću: Dok ste Vi na vlasti više neću dolaziti u Srbiju… (foto)

“Moja sloboda kretanja i sloboda izražavanja ne zavise ni od čije milosti”

Bivša potpredsjednica Vlade i nekadašnja ministarka evropskih integracija Jovana Marović reagovala je na Twitteru poovodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

“Hvala Vam, ali dok ste Vi na vlasti više neću dolaziti u Srbiju. Moja sloboda kretanja i sloboda izražavanja ne zavise ni od čije milosti”, poručila je Marović.

Podsjetimo, Vučić je kazao da je “zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbjednosno-informativnu agenciju da svaki put pušte bivše ministre u Vladi Crne Gore”.

„Ja se obično ne miješam u odluke nadležnih državnih organa kada rade na stručan način, ali u ovom slučaju ja sam zamolio jutros MUP i BIA da svaki put bivšim ministrima u Vladi Crne Gore da ih svaki put pusti, posebno kada dolaze da obavljaju protivpravne radnje, da zauzimaju auto- puteve u Beogradu, što ne rade u Crnoj Gori, doduše i nemaju baš auto-puteve, imaju tih 40 km.

Čitaj još:   OBAVLJENA OBDUKCIJA: Preminula trudnica, muž slučaj prijavio policiji... (foto)

Tako da će ona biti naš dragi gost i siguran sam da će me poslušati ljudi iz MUP i BIA. Nikakav problem nemamo“, rekao je Vučić.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more