IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BLAGOTA Eraković- crnogorski reditelj: Izjava DRITAN Abazović je eklatantan primjer širenja govora mržnje… (foto, video)

Izjava Dritana Abazovića, od kojeg je potekla ta neistina da Gradska širi govor mržnje, eklatantan je primjer širenja govora mržnje”.

PODGORICA: Crna Gora, Zaimljivosti, vijesti, petak, 25. VIII. 2023… 18: 58… BLAGOTA Eraković- crnogorski reditelj: Izjava DRITAN Abazović je eklatantan primjer širenja govora mržnje… (foto, video)

Gradska Televizija će u narednom periodu pitati svoje sagovornike, ali i one koji su, namjerno i smišljeno, odbijali da to budu, da li su u našim emisijama ikada prepoznali ono za šta nas optužuju.

gradski

Od osnivanja, Gradska RTV bila je izložena napadima i etiketiranju dijela političkog i društvenog spektra. Poslednjih dana svjedočimo kulminaciji tih napada, uključujući i to da smo optuženi za širenje govora mržnje. Gradska Televizija će u narednom periodu pitati svoje sagovornike, ali i one koji su, namjerno i smišljeno, odbijali da to budu, da li su u našim emisijama ikada prepoznali ono za šta nas optužuju.

Danas prenosimo odgovor čuvenog crnogorskog reditelja Blagote Erakovića, objavljen 31. jula 2023. godine u Dnevniku Gradske televizije u 19 sati.

Čitaj još:   IZBORI U SAD: Bajden na korak do pobjede... (foto i video)

“Apsurdne su optužbe da Gradska televizija širi govor mržnje. Ne razumijem nekoga ko se predstavlja kao demokrata a ne podnosi kritiku. Vi kritikujete sve što je za kritiku. Da li ste u pravu ili nijeste, o tome se može diskutovati, ali govor mržnje nipošto!

Naprotiv, svaka vaša emisija, svaki vaš gost upravo govori sa puno ljubavi za dobrobit Crne Gore i svih naroda koji žive u njoj. Ti koji vas optužuju su nerazumni ljudi, ne znaju šta znači govor mržnje.

Izjava Dritana Abazovića, od kojeg je potekla ta neistina da Gradska širi govor mržnje, eklatantan je primjer širenja govora mržnje”.

BONUS VIDEO: DRITAN ABAZOVIĆ PONOVO PRIJETI GRADSKOJ RTV

izvor Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more