IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RAJO KUKA, PLAČE I ZAPOMAŽE KAKO IM Milojko SPAJIĆ NE VJERUJE: Retorika koja bivši DF vodi ka sudbini SNP- a… (foto)

Ovakvu destruktivnu politiku zasnovanu na nepostojećoj ugroženosti srBstva prepoznali su i Srbi u Crnoj Gori, pa Mandića i DF uskoro čeka sudbina SNP- a koji je zadovoljan ako na izborima preskoči cenzus.

Pošto se ovih dana ulažu mnogi napori da se brutalno prekroji većinska volja građana, veoma je važno da predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, razjasni situaciju vezano za mnoge teme uključujući i dodjelu mandata Milojku Spajiću, saopštio je jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore Andrija Mandić, nakon što je Spajić sinoć izjavio da je definitivno da u vladi neće biti ZBCG.

“Naime, kao važan alat u akciji prekrajanja te volje koristi se i priča o procjeni iskrenosti koalicije ZBCG i razgovori koji se tiču davanja mandata za sastav nove vlade kod predsjednika Crne Gore. Kako se sinoć čulo nakon Glavnog odbora PES- a, koalicija Za budućnost Crne Gore ne može u vladu zbog nedostatka iskrenosti: u našu iskrenost se sumnja, a u Mehmeta Zenku, sa liste DPS, ni najmanje”, naveo je Mandić u izjavi dostavljenoj medijima.

Čitaj još:   VOJVODINO POKAJANJE: Dok ANDRIJA Mandić ''okajava grijehe''... (foto)

Prema njegovim riječima Spajiću se posebno dopada iskrenost Bošnjačke stranke, koja je zaista iskreno i u punom kapacitetu radila da Milo Đukanović pobijedi, a da izgubi Jakov Milatović, kao kandidat pobjednika izbora od 30. avgusta.

Jasno je da Mandić i njegov pokojni DF ne mogu da se okanu retorike u kojoj su DPS i bivši predsjednik države Milo Đukanović centralane teme, što će ih ubrzo odvesti na marginu političke scene. Mandićeva kuknjava, ali i zapomaganje njegovih partijskih kolega, kojem svjedočimo ovih dana, identično je zapomaganju koje su revnosno ispoljavali posljednjih 15 godina od kad je formiran DF kao ispostava politike zvaničnog Beograda i srpskih obavještajnih službi.

Ovakvu destruktivnu politiku zasnovanu na nepostojećoj ugroženosti srBstva prepoznali su i Srbi u Crnoj Gori, pa Mandića i DF uskoro čeka sudbina SNP-a koji je zadovoljan ako na izborima preskoči cenzus.

izvor: aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more