IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI JEZIVE NESREĆE U BOSNI: Smrtno stradala četvoročlana porodica iz Srbije… (foto, video) 

Porodica iz Srbije poginula je na velikoj ravnici u blizini Prnjavora, kada je u zadnji dio njihovog automobila “Peugeot” udario “Passat” kojim je upravljao Boban Đekić iz Prnjavora.

Četiri osobe poginule su u sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prnjavor–Derventa u mjestu Štrbci, saopćeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. 

U nesreći koj se dogodila sinoć iza 20 sati, poginule su četiri osobe iz Srbije. 

U nesreći su učestvovala dva vozila, a prema navodima medija, za sada je utvrđeno da su dvije žrtve maloljetne. Identitet stradalih se još utvrđuje, a svi poginuli su se vozili u pežou. 

Kako su naveli iz banjalučkog tužilaštva, u nesreći su učestvovali pežo, kojim je upravljao muškarac čiji identitet će biti naknadno utvrđen, dok je pasatom upravljao Boban Đekić (26) iz Prnjavora. Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Siniša Vranješ, sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. 

Čitaj još:   PRAVO LICE VUĆIĆA: Sve o „non-paperu“, genocidu u Srebrenici, tužbi Bošnjaka i statusu RS... (foto i video)

Mještanin koji je svjedočio ovom događaju naveo je da poznaje vozača “pasata” i da je riječ o “dobrom momku” koji nije bio poznat po prebrzoj vožnji. Prema njegovim riječima, ovo je bila nesreća koja je potresla cijelu zajednicu.

– Njegov otac ima firmu i on radi kod njega. Dobar je i vrijedan momak, voli nekad da podivlja – rekao je jedan od mještanina. 

Tužilac je naredio da se preduzmu potrebne istražne radnje i mjere, kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće. Nakon identifikacije biće izvršena obdukcija tijela stradalih u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.  

“Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da se radi o porodici”, rekao je izvor blizak istrazi. 

izvor: SB, hajat.ba

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more