IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DF neprihvatljiv kao partner u novoj Vladi, uz prijetnje da će se na trgove vratiti… (foto)

Šta radi DF kada izvisi ili misli da je izvisio? DF izlazi na ulice. Tako će biti i ovoga puta… I ovaj će protest biti kao i svi DF-ovi do sada – zabava i opravdanje za mase, to jest, za one koji im još vjeruju

Taman su fino bili krenuli da vraćaju vojsku na Kosovo, iscrtali zidove, podvožnjake, čak su i Njegoša grafitno animirali… Ma, sve je išlo kao po loju. Podrška na Facebooku nikad veća. Tražilo se i mjesto više u autobusima i tenkovima. I, taman da se krene kad – STOP! Nije „aperacija“, nisu ni ravni tabani već nova direktiva – mora se ostati u Crnoj Gori i braniti nikada ugroženije srpstvo. 

Bivši DF neće ući u 44. Vladu. Neće, iako su se prije neki dan samopozvali i ničim izazvani odlučili da i oni hoće u Vladu. Oni hoće, ali Spajić neće. Neodoljivo ovo podsjeća na onu podgoričku fakinsku foru Mala, ja se tebi sviđam a ti meni?

Da se ne bismo zbunjivali sa ovim bivši DF, koalicija Za budućnost Crne Gore i slično, u nastavku ćemo ih zvati DF jer realno odlazak Pokreta za promjene nije niko osjetio, čak se ni količina političkog ludila nije posebno smanjila njihovim izostankom, iako smo svi vjerovali da hoće. 

Čitaj još:   FOTOGRAFIJE KOJE SLAMAJU SRCA: U poplavama u Sloveniji nastradale BROJNE ŽIVOTINJE... (foto, video)

Dakle, DF je neprihvatljiv kao partner u novoj Vladi. Iako su pokušali sve što su za ovih 30 godina bavljenja politikom naučili, ipak nije uspjelo. Već treći put od kako su oslobodili, zahladili i vozdigli Crnu Goru 30. avgusta 2020. godine njih nema u vladama. Nije ih bilo ni u „Harry Potter vladi“ Zdravka Krivokapića, nije ih bilo ni u ovoj lažavoj vladi Dritana Abazovića, a neće ih biti, sve su prilike, ni o ovoj novoj 2.0 Milojka Spajića

Nije pomogla ni svesrdna, sada već neprikrivena, podrška Aleksandra Vučića. Nije pomoglo ni to što su se ovoga puta manje femkali i nećkali nego li prethodna dva. Nije pomoglo ni to što Zeta nije priznala Kosovo, što Kovačević pokazuje muricu, što se u Pljevljima sprovodi vjerska segregacija…

Nije imalo efekta čak ni to što Milutin Đukanović u Elektroprivredi u svom kabinetu ima četiri čistačice, tri sekretarice i menadžerku za Tiktok. Nije izgleda nikakve koristi bilo ni od toga što im je kampanju predvodio Peaky Blinder iz Mojanovića, bez ikakvog benefita je prošlo i vikanje u mikrofon pred zbunjenim Beograđanima. 

Ništa od ovoga nije bilo dovoljno dobro da ih preporuči novom mandataru. Čak ni lobiranja i ubačeni element iz samog srca Evrope sad, poznatiji pod kodnim imenom „Momir“, nijesu ništa promjenili. Demokratski front još jednom je izvisio. 

Čitaj još:   Prvi maj, Krivokapić, Vulin, vakcine i Aljbin Kurti... (foto)

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more