IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO- tužni HABERI: Potpredsjednik FBiH Refik Lendo hitno prevezen u KCUSU… (foto)

REFIK LENDO HITNO PRIMLJEN NA KCUS- Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo primljen je danas u poslijepodnevnim satima u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS)…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 29. VIII. 2023… 18: 38… SARAJEVO- tužni HABERI: Potpredsjednik FBiH Refik Lendo hitno prevezen u KCUSU… (foto)

Ovu informaciju za Hayat.ba potvrdio je Tahir Lendo, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Srednjobosanskog kantona.

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Refik Lendo hitno je danas prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, potvrdio je za Faktor Tahir Lendo, predsjednik Kantonalnog odbora SDA Srednjobosanskog kantona.

Nalazi se na odjelu Neurohirurgije.

“On se danas javio ljekaru zbog bolova u glavi. Normalno je komunicirao i uradili su CT i rečeno je kako bi trebao kod neurohirurga na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu i odmah je i odvezen. I evo, posljednje informacije govore kako će ipak uraditi neku operaciju, ne znamo kakvu. Uglavnom gore je na neurohirugiji pa ćemo vidjeti. Ne znamo da li je imao moždani udar”, kazao je Tahir Lendo.

Čitaj još:   SREĆA, NJEGOVA PRINCEZA: Popularni muzičar POKAZAO svoju tek rođenu ĆERKU koja nosi ARAPSKO ime... (foto)

Refik Lendo je rođen 1956. godine u Novom Travniku gdje i danas živi. Sa suprugom Aidom ima troje djece. Diplomirao je na Vojnoj akademiji u Beogradu 1980. godine. Potpredsjednik je Stranke demokratske akcije (SDA) čiji je član od 2004. godine. Tokom agresije na BiH bio je visoki oficir Armije RBiH. 

  • Ne znamo da li je moždani udar. On se javio s bolovima u glavi doktoru i upućen je odmah na KCUS, na Neurohirurgiju. Čekam ishod, šta će biti. Komunikativan je bio, stabilan, vidjet ćemo šta će pokazati CT– kazao nam je Tahir Lendo.

Doktoru se javio prije 2-3 sata i samo se žalio naglavobolju, dodao je. (A. J.)

izvor Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more