IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DEBAKL: Autolitije propale, gorivo preskupo da bi se branila volja ALEKSANDRA Vučića i agenata BIA… (foto, video)

Iako su organizatori okupljeni iz Viber grupe ”Odbranimo izbornu volju” očekivali masovan odziv u svim crnogorskim gradovima, informacije koje dolaze sa terena govore o vrlo skromnom odzivu građana, odnosno pravom DEBAKLU.

U više crnogorskih gradova održavaju se protesti nezadovoljnih birača bliskih svetosavskoj sekti (SS) odnosno Crkvi Srbije, politici srpskog predsjednika Aleksandra Vučića i agentima BIA. Te malobrojne grupe koji su politički podržane od strane ”Za budućnost Crne Gore”, nezadovoljne su što u novoj Vladi neće biti predstavnika profesionalnih Srba te koalicije.

Iako su organizatori okupljeni iz Viber grupe “Odbranimo izbornu volju” očekivali masovan odziv u svim crnogorskim gradovima, informacije koje dolaze sa terena govore o vrlo skromnom odzivu građana, odnosno pravom DEBAKLU.

Kako se može čuti, glavni razlog su činjenice da ne vide svrhu izlaska na ulicu zbog pitanja formiranja Vlade jer cijeli proces još nije zaokrežen, a svakako na masovnost je uticala prilično visoka cijena goriva. Takođe, kako se može čuti od pojedinih učesnika, niko se još nije ponudio da okupljanje malo “pogura” sa novcem, kako se to obično radi kada se organizuju ovakvi tipski protesti.

Čitaj još:   NAKON VIŠE SATI: Okončana talačka kriza u Texasu, otmičar je "mrtav"... (foto, video)

Osim toga i Srbima u Crnoj Gori je jasno da će biti i te kako zastupljeni u novoj vladi i bez učešća koalicije ZBCG.

Autolitije se održavaju u više gradova, a dominiraju zastave Srbije, kao i muzika koja se može čuti često na okupljanjima srpske desnice odnosno četnika.

Za sada nema nikakvih incidenata.

Grupa građana okupila se i blokirala kružni tok u podgoričkom naselju Zlatica. Pojedini su nosili srpske zastave, kao i trobojke sa 4S.

Okupljeni poručuju “onima koji planiraju izdaju” da im to neće dopustiti.

“I pozivamo ih večeras da se vrate onoj velikoj pobjedi od 30. avgusta… Ostajemo ovdje do kraja”, rekao je Ivan Milić koji se obratio novinarima.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more